Κως: «Η αστυνομία δεν έκανε καλά τη δουλειά της – Ο 32χρονος σίγουρα είχε συνεργούς»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

«Για μένα, η Αναστάζια ζει. Έχω την εντύπωση ότι κάπου έχει πάει ταξίδι, επειδή ταξίδευε πολύ και φαντάζομαι ότι είναι κάπου σε ταξίδι, ότι είναι κάπου στην Ελλάδα και απλώς δεν έχουμε τηλεφωνική επαφή και δεν πιστεύω ότι δε ζει. Δεν μπορώ να το πιστέψω και νομίζω ότι δεν είναι αυτή που βρήκαν», είπε η μητέρα της 27χρονης Πολωνής σχολιάζοντας στο Mega τις τελευταίες εξελίξεις στη διερεύνηση της δολοφονίας της.

Και πρόσθεσε: «Αισθάνομαι ότι ζει και δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω τον θάνατό της. Ήταν πάρα πολύ καλό κορίτσι, η αγαπημένη μου κόρη και είχαμε πολύ καλές σχέσεις. Για μένα η Αναστάζια ζει και απλώς είναι σε ταξίδι. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι αφορά την κόρη μου όλο αυτό».

«Σίγουρα είχε συνεργούς»

Η μητέρα της Αναστάζια δηλώνει σίγουρη πως ο 32χρονος δράστης είχε συνεργούς: «Εγώ δε θεωρώ απλώς, είμαι πεπεισμένη ότι δεν το έκανε μόνος του. Σίγουρα είχε συνεργούς. Σκοτώσανε το παιδί μου με φρικιαστικό τρόπο, δεν έχω λόγια. Δεν ξέρω, είτε ισόβια, είτε θανατική ποινή είναι λίγο γιατί αυτός πρέπει να περάσει αυτό που πέρασε η κόρη μου».

«Δεν σκέφτομαι πού θα δικαστεί αυτός. Δεν ξέρω τι ποινή θα του επιβληθεί. Λέγοντας την αλήθεια είμαι πεπεισμένη ότι δεν ήταν μόνος του. Σίγουρα έχει συνεργούς οι οποίοι ήταν μπλεγμένοι και αυτοί και να το πω καλά για να μεταφραστεί σωστά, σίγουρα τον βοηθούσαν».

«Η αστυνομία δεν έκανε καλά τη δουλειά της»

Η μητέρα της 27χρονης πιστεύει ότι χάθηκε χρόνος καθώς, αν οι αστυνομικοί έτρεχαν την νύχτα που ειδοποιήθηκαν από τον σύντροφο της Αναστάζια,  εκείνη πιθανότατα σήμερα να ζούσε.

«Θεωρώ ότι δε θα υπάρχει αυτό το συμβάν αν η αστυνομία αντιδρούσε άμεσα. Ίσως υπάρχει μια διαδικασία που λέει ότι πρέπει να περιμένουν 24 ή 48 ώρες αλλά σε περίπτωση που κάποιος επιμένει ότι έχει συμβεί κάτι κακό, απλώς οι Αρχές πρέπει να το ερευνήσουν».

Δείτε εδώ βίντεο

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.