Κορυδαλλός: Δύο τα καλάσνικοφ της διπλής εκτέλεσης, 40 βολίδες βρήκε η ΕΛΑΣ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Νέα στοιχεία ήρθαν στο φως για τη διπλή δολοφονία που έγινε στον Κορυδαλλό χθες τα μεσάνυχτα, καθώς στην μαφιόζικη εκτέλεση οι δράστες φαίνεται να χρησιμοποίησαν δυο καλάσνικοφ, ενώ στο σημείο οι αστυνομικοί έχουν βρει εκεί δεκάδες βολίδες.

Σύμφωνα με το OPEN οι δράστες της δολοφονίας των δυο ανδρών στον Κορυδαλλό χρησιμοποίησαν στην εκτέλεση δυο καλάσνικοφ, ενώ η αστυνομία έχει βρει ως τώρα στο σημείο της μαφιόζικης εκτέλεσης 40 βολίδες.

Άγνωστα παραμένουν μέχρι στιγμής τα κίνητρα της αιματηρής επίθεσης με δύο νεκρούς στην οδό Σοφίας Βέμπο στον Κορυδαλλό.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικές δυνάμεις, που εντόπισαν άντρα νεκρό μέσα σε IX αυτοκίνητο μάρκας Mercedes γαζωμένο από σφαίρες.

Δίπλα ήταν άλλο ένα ΙΧ αυτοκίνητο μάρκας Smart, επίσης χτυπημένο από σφαίρες. Οι αστυνομικοί εντόπισαν κηλίδες αίματος δίπλα από το Smart, ενώ εντός υπογείου γκαράζ βρέθηκε και δεύτερος άνδρας θανάσιμα τραυματισμένος.

Οι δράστες της επίθεσης που φέρονται να άνοιξαν πυρ με καλάσνικοφ διέφυγαν με μαύρο τζιπ, ενώ οι αρχές δεν αποκλείουν η επίθεση να οφείλεται σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, για την δολοφονία στον Κορυδαλλό, λίγο πριν τα μεσάνυχτα, ένα μαύρο αυτοκίνητο πέρασε και γάζωσε με Καλάσνικοφ το όχημα που βρισκόταν στην πυλωτή της πολυκατοικίας, επί της οδού Σοφίας Βέμπο, με αποτέλεσμα ο οδηγός να βρει ακαριαίο θάνατο.

Ο συνοδηγός κατάφερε να βγει από το αυτοκίνητο αιμόφυρτος και να περπατήσει λίγα μέτρα, ωστόσο οι δράστες τον αποτελείωσαν.

Λίγο αργότερα, εντοπίστηκε φλεγόμενο μαύρο όχημα στην Εθνική Οδό, που πιθανόν να είναι των εκτελεστών.

Οι Αρχές σημειώνουν ότι πιθανόν να πρόκειται για συμβόλαιο θανάτου.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.