Κω: 63χρονη πέθανε σε καρότσα αγροτικού πηγαίνοντας στο νοσοκομείο

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Μία 63χρονη γυναίκα στην Κω έχασε τη ζωή της σε καρότσα αγροτικού κατά τη διάρκεια μεταφοράς της στο νοσοκομείο.

Το περιστατικό συνέβη την Κυριακή, όταν η 63χρονη καθώς βρισκόταν στα γενέθλια της εγγονής της έχασε τις αισθήσεις της και λιποθύμησε. Γιατροί που βρίσκονταν στο σημείο προσπάθησαν να της δώσουν τις πρώτες βοήθειες, ενώ την ίδια στιγμή οι συγγενείς της καλούσαν το ασθενοφόρο για να τη μεταφέρει στο νοσοκομείο.

Ωστόσο, το ασθενοφόρο βρισκόταν σε άλλο σημείο του νησιού για άλλο περιστατικό και δεν μπορούσε να παραλάβει την 63χρονη και να τη μεταφέρει στο νοσοκομείο.

Η οικογένεια της 63χρονης στη συνέχεια κάλεσε ιδιωτικά ασθενοφόρα, τα οποία δεν ανταποκρίθηκαν καθώς δεν υπήρχε γιατρός για να συνοδεύσει, και τελικά αποφάσισαν να μεταφέρουν τη γυναίκα στο νοσοκομείο με αγροτικό όχημα και με συνοδεία περιπολικού, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega.

Το αγροτικό έφτασε με καθυστέρηση στο νοσοκομείο, καθώς στην είσοδο της πόλης διενεργούνται εργασίες τους τελευταίους μήνες, δυσχεραίνοντας τις μετακινήσεις.

Στο νοσοκομείο οι γιατροί επί μία ώρα έκαναν τα αδύνατα δυνατά για να επαναφέρουν στη ζωή την 63χρονη, όμως ήταν ήδη αργά.

Τα αίτια θανάτου της 63χρονης δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά.

Το περιστατικό έγινε γνωστό από γιατρό του νησιού, ο οποίος με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανέδειξε το τραγικό συμβάν, καθώς ο ίδιος προσπάθησε να παράσχει τις πρώτες βοήθειες στη γυναίκα, αλλά μάταια.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.