Κάρπαθος: Ξύπνησε από το κώμα ο 11χρονος που έπεσε με το ποδήλατό του

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Με αισιοδοξία περιβάλλεται η πορεία της υγείας του αγοριού από την Κάρπαθο, το οποίο κατά τη διάρκεια βόλτας έπεσε με το ποδήλατο και τραυματίστηκε σοβαρά, με αποτέλεσμα να διασωληνωθεί αρχικά στο νοσοκομείο του νησιού και στην πορεία να μεταφερθεί στο νοσοκομείο «Παίδων» του νοσοκομείου Αγλαΐα Κυριακού.

Όπως είχε γράψει το dikastiko.gr, το ατύχημα σημειώθηκε την Τετάρτη 31 Μαΐου στα Πηγάδια Καρπάθου, όταν κατά τη διάρκεια βόλτας το παιδί ηλικίας 11 ετών έπεσε από το ποδήλατο, με συνέπεια το σοβαρό τραυματισμό του.

Άμεσα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καρπάθου όπου διασωληνώθηκε και οι γιατροί έδωσαν μεγάλη μάχη για να το κρατήσουν στη ζωή, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε η αεροδιακομιδή στην Αθήνα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το παιδί έχει ανακτήσει πλέον τις αισθήσεις του και η κατάσταση της υγείας του είναι σε πολύ καλό στάδιο.

Με μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η μητέρα του 11χρονου Μανώλη εκφράζει την ευγνωμοσύνη της για τη σωτηρία του γιου της.

«Καταρχάς ευχαριστώ όλους για τις προσευχές, ο Θεός μας άκουσε και έκανε το θαύμα του! Ο Μανώλης ξύπνησε, είναι καλά! Μεγάλο ευχαριστώ στους γιατρούς και προσωπικό της ΜΕΘ του νοσοκομείου Αγλαΐα Κυριακού και του Γενικού Νοσοκομείο Καρπάθου που έδωσαν τεράστια μάχη για το παιδί μου! Σας ευχαριστούμε από καρδιάς! Να σας έχει ο Θεός πάντα καλά».

Με πληροφορίες από karpathiakanea.gr

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.