Ερμιονίδα: Ομολόγησε τις πράξεις του ο ιερέας που έστελνε σε 12χρονο άσεμνα βίντεο

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Eνώπιον του Εισαγγελέα Ναυπλίου οδηγήθηκε ο 40χρονος ιερέας από το χωριό Δίδυμα της Αργολίδας, ο οποίος συνελήφθη νωρίτερα με την κατηγορία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του real.gr, ο συλληφθείς φέρεται να ομολόγησε τις πράξεις του, ενώ διερευνώνται από την αστυνομία πλήθος επιπλέον καταγγελιών από γονείς παιδιών που πήγαιναν στο κατηχητικό του.

Σημειώνεται ότι η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν ο πατέρας ενός 12χρονου ανακάλυψε τα μηνύματα που του είχε στείλει ο ιερέας και αμέσως έσπευσε να κάνει καταγγελία στην Αστυνομία.

Η ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου:

«Συνελήφθη, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (3.6.2023), από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ερμιονίδας, ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Ειδικότερα, ο συλληφθείς κατηγορείται ότι απέστειλε σε ανήλικο, μέσω εφαρμογής κοινωνικής δικτύωσης, βίντεο με άσεμνο περιεχόμενο.

Στο πλαίσιο της έρευνας κατασχέθηκαν -3- κινητά τηλέφωνα και ηλεκτρονικός υπολογιστής. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ναυπλίου».

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.