Είχαν κλέψει τη βάρκα οι δύο αγνοούμενοι στην Κρήτη – Το «ανέβασαν» story

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Απίστευτη τροπή παίρνει η υπόθεση με τους δύο νέους που χάθηκαν στη θαλάσσια περιοχή της Χερσονήσου στην Κρήτη.

Μπορεί η περιπέτειά τους, να είχε αίσιο τέλος, μετά την επιχείρηση εντοπισμού τους από τις αρχές, ωστόσο, τώρα κατέληξαν κατηγορούμενοι, καθώς όπως προέκυψε, είχαν κλέψει τη βάρκα και μάλιστα μόνοι τους… «ενημέρωσαν» τις αρχές ότι ταξιδεύουν για τη Ντία.

Το story στο instagram

Ειδικότερα σύμφωνα με το cretalive, οι δύο νεαροί, 23 ετών, ο ένας από τη Σλοβενία και ο άλλος από την Ελλάδα, αποφάσισαν να κλέψουν τη βάρκα και να πάνε μια βόλτα… Ο ένας εργάζεται σε μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα της Χερσονήσου  και ο άλλος σε επιχείρηση με σκάφη και είδη θαλάσσης.

Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης με τα σκάφη μετέβη στο Α.Τ Χερσονήσου και κατήγγειλε την κλοπή κάνοντας μήνυση κατά αγνώστων, χωρίς να έχει προφανώς ιδέα για το τι είχε συμβεί…

Στο μεταξύ, οι δύο νεαροί ανέβασαν … story στο instagram λέγοντας «Κλέψαμε μια βάρκα» και με ένα βελάκι έδειχναν ότι κατευθύνονται στη Ντία!

Το story είδαν αρκετοί χρήστες του instagram ενώ οι αρχές ειδοποιήθηκαν και στήθηκε μεγάλη επιχείρηση καθώς οι δύο νεαροί αδυνατούσαν να επιστρέψουν αφού έχασαν τον προσανατολισμό τους.

Ευτυχώς εντοπίστηκαν σώοι, όμως, μετά την αίσια έκβαση της περιπέτειάς τους, θα κληθούν να αντιμετωπίσουν τις Αρχές και το θέμα της κλοπής της βάρκας.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.