Αστυνομικοί κατάφεραν και απεγκλώβισαν 1,5 ετών αγοράκι από αυτοκίνητο

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε τις πρωινές ώρες της Πέμπτης στην περιοχή της Πυλαίας και συγκεκριμένα στην οδό Βεργίνας, όταν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ απεγκλώβισαν βρέφος από αυτοκίνητο.

Το μόλις 1,5 ετών παιδί είχε κλειδωθεί μέσα, καθώς η μητέρα του του είχε δώσει τα κλειδιά για να παίξει. Το αγοράκι πάτησε το κουμπί κλειδώματος και εγκλωβίστηκε στο εσωτερικό του αυτοκινήτου.

Χωρίς δεύτερη σκέψη και χρησιμοποιώντας ένα ειδικό εργαλείο θραύσης κρυστάλλων, οι δικυκλιστές αστυνομικοί έσπασαν το παράθυρο που βρισκόταν στην αντίθετη πλευρά από αυτή που βρισκόταν το παιδί, κατάφεραν να ξεκλειδώσουν το όχημα και να απεγκλωβίσουν το ανήλικο αγοράκι.

Το παιδί τρόμαξε από τον θόρυβο της θραύσης του τζαμιού, ωστόσο αυτό ήταν το λιγότερο που θα μπορούσε να έχει συμβείεάν οι αστυνομικοί αργούσαν λίγο παραπάνω. Εν τέλει η γυναίκα πήρε το ανήλικο αγόρι στην αγκαλιά της και οι αστυνομικοί δέχτηκαν τις εγκάρδιες ευχαριστίες, τόσο από την ίδια, όσο και από διερχόμενους και γείτονες που άκουσαν τις φωνές και έσπευσαν να βοηθήσουν.

grtimes.gr

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.