Θανάσης Πάτρας: Καμία πιθανότητα συνεργασίας με την Ελένη Μενεγάκη

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Απόλυτα σαφής εμφανίστηκε ο Θανάσης Πάτρας για το τηλεοπτικό του μέλλον…

Για τις σχέσεις με την Ελεονώρα Μελέτη, την φημολογία περί συνεργασίας με την Ελένη Μενεγάκη και το τηλεοπτικό του μέλλον μίλησε με χαμόγελο ο Θανάσης Πάτρας στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, το πρωινό της Τετάρτης (07.06.2023), στον Alpha.

«Είναι όλα σε εξαιρετική κατάσταση, θα έχουμε πολύ σύντομα ανακοινώσεις και πιστεύω ότι θα είναι μια εξαιρετικά καλή χρονιά για όλους μας και του χρόνου. Σε λίγες μέρες, πολύ λίγες, θα έχουμε ανακοινώσεις για όλα.

Η συνεργασία με την Ελεονώρα Μελέτη είναι εξαιρετική και όχι μόνο με την Ελεονώρα, με όλα τα παιδιά, είναι εξαιρετική συνεργασία και πιστεύω ότι έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας».

«Έχουμε μια εξαιρετική χημεία με την Ελένη Μενεγάκη και το είπαμε κιόλας όταν είχα πάει καλεσμένος. Ότι δηλαδή αυτό που γράφτηκε κάποια στιγμή δεν έχει καμία απολύτως βάση, απλώς γράφτηκε.

Είναι εξαιρετική η σχέση μας, την αγαπώ, θα πηγαίνω στην εκπομπή όποτε με φωνάζει αλλά δεν υπάρχει καμία πιθανότητα συνεργασίας” σημείωσε χαρακτηριστικά ο Θανάσης Πάτρας στην κάμερα της ψυχαγωγικής εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.

Τελευταία νέα και ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.