Ο Πέτρος Φιλιππίδης ετοιμάζεται να δώσει τηλεοπτική συνέντευξη

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Στην εκπομπή «Πρωινό» μίλησε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε στις υποθέσεις της Εύας Καΐλή και του Πέτρου Φιλιππίδη.

Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος μάλιστα αποκάλυψε πως ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει δεχτεί αρκετές προτάσεις από θεατρικούς παραγωγούς για να επιστρέψει στο θέατρο.

Από την πλευρά του ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε ότι ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για δυο απόπειρες βιασμού και αθώος για την κατηγορία του βιασμού, σκέφτεται να δώσει συνέντευξη για να τα πει όλα…

Κάτι που επιβεβαίωσε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος!

«Η αλήθεια είναι ότι πρόσφατα συναντήθηκα με τον Πέτρο Φιλιππίδη και τα κουβεντιάσαμε όλα αυτά. Είναι μέσα στις σκέψεις του να δώσει συνέντευξη και να μιλήσει εφ’ όλης της ύλης, να απαντήσει σε όλους και σε όλες. Είναι πλέον ώριμος για πρώτη φορά να ανοίξει την καρδιά του και να επικοινωνήσει έτσι με όλους. Θα είναι τηλεοπτική» απάντησε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

«Θέτω υποψηφιότητα. Ακόμα και αν δεν είμαι ο πρώτος, πραγματικά θα ήθελα να κάνω μία συνέντευξη με τον Πέτρο», είπε από την πλευρά του ο Γιώργος Λιάγκας.

Αρχική

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.