Λένα Μαντά: Δύσκολες ώρες για τη συγγραφέα – Ακύρωσε τις εκδηλώσεις παρουσίασης του βιβλίου της

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Δύσκολες οι τελευταίες ώρες για τη Λένα Μαντά, καθώς ο σύζυγός της νοσηλεύεται από χθες στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου διακομίστηκε εσπευσμένα το βράδυ της Τρίτης.

Την είδηση έκανε γνωστή η ίδια η συγγραφέας, μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα καθώς αναγκάστηκε να ακυρώσει τις εκδηλώσεις για την παρουσίαση του νέου της βιβλίου.

«Ζήτω συγνώμη που αναγκάστηκα ν ακυρώσω τις εκδηλώσεις στην Ελευθερούπολη, στα Γιάννενα, Τρίκαλα και Αγρίνιο. Ο Γιώργος νοσηλεύεται από χθες στον Ευαγγελισμό όπου τον μετέφερα εσπευσμένως. Η κατάσταση του παρακολουθείται στενά δεδομένων των προβλημάτων υγείας που ήδη έχει. Ευχαριστώ για την κατανόηση» έγραψε στο Instagram η Λένα Μαντά.

Δείτε την ανάρτηση της Λένας Μαντά

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Σε πρόσφατες δηλώσεις της η Λένα Μαντά μιλούσε με τα καλύτερα λόγια για τον σύζυγό της: «Ο σύζυγος μου, ο Γιώργος ήταν η αιτία που ό,τι έγραφα τόσα χρόνια βγήκε προς τα έξω. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που θα έπαιρναν τα χειρόγραφα και θα έτρεχαν από εκδότη σε εκδότη. Έγραφα γιατί μου άρεσε να γράφω ή δεν μπορούσα να κάνω αλλιώς μέχρι και σήμερα, αυτό όλο πρέπει να βγει που υπάρχει μέσα μου. Ο Γιώργος ήταν λοιπόν εκείνος ο οποίος έτρεξε σε εκδότες, ο Γιώργος ήταν εκείνος ο οποίος πίστεψε πρώτος σε εμένα άρα δικαίως και το λέει πως ναι, με εκδίδει».

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.