Ειρήνη Παπαδοπούλου – Σοφιάνα Σπίνουλα: Το φιλί στο στόμα στην Εβδομάδα μόδας της Αθήνας

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Tη νέα τους συλλογή Άνοιξη Καλοκαίρι 2024, σε συνεργασία με τον σύλλογο Ελλήνων Σχεδιαστών στα πλαίσια του 32ου AXDW στον Ιδιαίτερα διαμορφωμένο χώρο του The Ellinikon Experience Center παρουσίασαν η Kathy Heyndels και ο Marios Togos την Πέμπτη 8 Ιουνίου.

Ο Marios Togos δημιούργησε αναμνήσεις που γεννιούνται από το παρελθόν αλλά το αποτέλεσμα θυμίζει μέλλον! Ρούχα από διάφορες εποχές και κουλτούρες συνδυάζονται όλα με κοινά στοιχεία για την αρμονία της συλλογής.

Τη μεγαλύτερη εντύπωση έκαναν τα hand painted patches που με τα σχέδια και τα χρώματα τους κάνουν τα ρούχα Unique.

Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρώ να απολαύσουν άνετες κομψές και πρωτότυπες εμφανίσεις σε καλοκαιρινό mode που αποτελούντα από κρεπ, σατέν, ταφτά, μουσελίνα και απογειώνονται με λεπτομέρειες από οργάνζα, φίδι και μέταλλο!

Shaken αποχρώσεις, παστέλ και έντονα χρώματα από πράσινο, ροζ, μωβ, γαλάζιο, φιστικί, κίτρινο, λευκό, μαύρο, λιλά, πορτοκαλί, lime δημιούργησαν μια διασκεδαστική ατμόσφαιρα.

Στο catwalk συμμετείχε μεταξύ άλλων η τραγουδίστρια Ειρήνη Παπαδοπούλου αλλά και η influencer και πρώην παίκτρια του Μy Style Rocks, Σοφιάνα Σπίνουλα. Οι δυο γυναίκες μάλιστα περπάτησαν στο catwalk και κατά τη διάρκεια της πασαρέλας αντάλλαξαν ένα φιλί στο στόμα.

govastileto.gr

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.