Τραγικό θάνατο βρήκε ένας άνδρας που βοηθούσε πάπιες να διασχίσουν δρόμο

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Την τελευταία του καλή πράξη έκανε ένας πατέρας από την Καλιφόρνια, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, όταν παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο, ενώ βοηθούσε πάπιες να διασχίσουν έναν πολυσύχναστο δρόμο στις ΗΠΑ.

Το τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε στο Stanford Ranch Road and Park Drive στην πόλη Rocklin, περίπου 22 μίλια από το Σακραμέντο, λίγο μετά τις 8 μ.μ. της Πέμπτης, με έναν 12χρονο αυτόπτη μάρτυρα να αναφέρει στο KCRA 3 ότι ο άνδρας είχε βγει από το αυτοκίνητό του για να βοηθήσει τις πάπιες να αποφύγουν την κυκλοφορία, ενώ δεχόταν παράλληλα χειροκροτήματα και επευφημίες για την πράξη του αυτή.

Μάλιστα, το νεαρό αγόρι τράβηξε με το κινητό του τηλέφωνο φωτογραφίες του άτυχου άνδρα, ο οποίος δεν έχει ταυτοποιηθεί, την ώρα που ο ίδιος και η οικογένεια των πτηνών περνούσαν μπροστά από το αυτοκίνητο της μητέρας του. Τα συγκεκριμένα στιγμιότυπα έκαναν τον γύρο του διαδικτύου αφού απεικονίζουν τον άνδρα λίγα δευτερόλεπτα πριν χτυπηθεί από ένα αυτοκίνητο που φαινομενικά βγήκε από το πουθενά.

Το μέχρι πρότινος ευχάριστο σκηνικό μετατράπηκε γρήγορα σε τραγωδία, με τη μητέρα του 12χρονου αυτόπτη μάρτυρα να σπεύδει να παρηγορήσει τα παιδιά του άνδρα, που βρίσκονταν στο δικό τους αυτοκίνητο και ήταν μάρτυρες της σύγκρουσης.

Ένα αυτοσχέδιο μνημείο, από πλαστικά παπάκια και λουλούδια, είχε στηθεί στη γωνία όπου συνέβη το ατύχημα, ενώ η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες του δυστυχήματος.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.