Στέφανος Τσιτσιπάς: Ο πατέρας του απάντησε για το “μ@λ@κισμένη” που είπε στη μητέρα του

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η αντίδραση του Στέφανου Τσιτσιπά στον αγώνα με τον Μεντβέντεφ για το Rome Masters έγινε viral, καθώς όντας έξω φρενών είχε έναν έντονο καυγά με τη μητέρα του την οποία αποκάλεσε “μ@λ@κισμένη”. Λίγες μέρες μετά το περιστατικό, ο πατέρας και προπονητής του Απόστολος Τσιτσιπάς με δήλωσή του στο “MEGA Καλημέρα” αναφέρθηκε στο συμβάν το οποίο μεταξύ άλλων χαρακτήρισε ατυχές.

Ο πατέρας του Τσιτσιπά ανέφερε ότι είναι απλά μια ένταση μεταξύ μητέρας και γιου και τίποτα παραπάνω, ενώ ο Στέφανος δεν ήθελε να δείξει τις ευαίσθητες πτυχές που έχει στον αντίπαλό του.

Αναλυτικά η δήλωση του Απόστολου Τσιτσιπά στην τηλεοπτική εκπομπή του MEGA: “Το ατυχές συμβάν που κάνει τον γύρο του διαδικτύου δεν είναι τίποτα, παρά μόνο μια ένταση μεταξύ μητέρας και γιου. Η μητέρα του λειτούργησε με το αίσθημα της μάνας και προσπάθησε να βοηθήσει το παιδί της.

Ο Στέφανος ήθελε να δείξει ότι μπορεί να ανταπεξέλθει μόνος του στον αγώνα χωρίς την υποστήριξη της μητέρας του, γιατί δεν ήθελε να δείξει ευαίσθητες πτυχές του στον αντίπαλο”.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.