Πέφτουν οι υπογραφές για το γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Όπως ορίζεται από τη σύμβαση που θα υπογραφεί, το έργο οφείλει να έχει ολοκληρωθεί μέσα σε 36 μήνες από τη σημερινή ημέρα.

Στην ιστορία θα μείνει η σημερινή ημέρα για τον Παναθηναϊκό. Το απόγευμα στο δημαρχείο Αθηνών θα πέσουν οι υπογραφές στην τελική σύμβαση για το γήπεδο του «τριφυλλιού» στον Βοτανικό.

Ο δήμος, πριν λίγο, ενημέρωσε με σχετική ανακοίνωση για το σημερινό ραντεβού, στις 18:30 μεταξύ όλων των εμπλεκόμενων φορέων, ανάμεσα στον δήμαρχο και τις κατασκευαστικές εταιρείες, στο οποίο θα πέσουν οι υπογραφές που θα δίνουν το τελικό «ΟΚ» για την έναρξη των έργων για την ανέγερση του γηπέδου των «πράσινων».

Όπως ορίζεται από τη σύμβαση που θα υπογραφεί, το έργο οφείλει να έχει ολοκληρωθεί μέσα σε 36 μήνες από τη σημερινή ημέρα.

Θυμίζουμε ότι το έργο έχει αναλάβει να υλοποιήσει η κοινοπραξία των μεγαλύτερων κατασκευαστικών εταιρειών της χώρας, οι ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, ΑΚΤΩΡ και Μυτιληναίος για να δώσουν σάρκα και οστά στο γενικότερο πλάνο της Διπλής Ανάπλασης στον Βοτανικό.

Ο Παναθηναϊκός, βάσει του χρονοδιαγράμματος θα έχει το «κλειδί» στο χέρι το αργότερο σε τρία χρόνια, κάτι που σημαίνει ότι μέσα στο 2026 θα δώσει το πρώτου του παιχνίδι στο νέο του γήπεδο.

ΠΗΓΗ: filathlos.gr

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.