Νταμπλ και στις Γυναίκες ο Ολυμπιακός

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Το 14ο πρωτάθλημα της ιστορίας του και 10ο στη σειρά πανηγυρίζει (και) η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού, που νίκησε 10-5 τον ΝΟ Βουλιαγμένης στο Εθνικό Κολυμβητήριο Πειραιά, έκανε το 3-0 και τελείωσε τη σεζόν με άλλο ένα νταμπλ.

Οι ερυθρόλευκες στηρίχθηκαν στην πολύ καλή άμυνά τους με εξαιρετική την τερματοφύλακα Ιωάννα Σταματοπούλου, η οποία στην πρώτη φάση του αγώνα απέκρουσε πέναλτι της Ελληνιάδη.

Η Ελευθερία Πλευρίτου άνοιξε το σκορ (6:29) του Ολυμπιακού, που προηγήθηκε 5-0. Ο ΝΟΒ σημείωσε το πρώτο γκολ με την Ριτζ στα 4:28 πριν τη λήξη του ημιχρόνου, που βρήκε την πειραϊκή ομάδα μπροστά με 6-2.

Η Σταματοπούλου απέκρουσε εκ νέου πέναλτι της Ελληνιάδη αλλά νικήθηκε από την Ράις, στο τρίτο πέναλτι που κέρδισε η Βουλιαγμένη στο πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος με δυο τέρματα της Βασιλικής Πλευρίτου έγινε το 8-2, η Ελληνιάδη σκόραρε στην παραπάνω για το 8-3. Η Σιούτη πέτυχε το 9-3, η Γιαννοπούλου το 9-4, η Ράιτ το 9-5 και η Κρίστμας (10-5) σημείωσε το τελευταίο γκολ του πρωταθλήματος.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.