Μπάγερν: Ο Χουλιάν Άλβαρες στη βαυαρική λίστα μαζί με Κόλο Μουανί και Κέιν

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η Μπάγερν βρίσκεται σε δύσκολη καμπή. Το ερχόμενο Σάββατο με νίκη της Ντόρτμουντ χάνει το πρωτάθλημα και μένει χωρίς τίτλο για πρώτη φορά μετά το 2012. Παράλληλα, περιμένει το διοικητικό συμβούλιο στις 30 Μαΐου, όπου αναμένονται ραγδαίες αλλαγές.

Μέσα σε αυτό το κλίμα οι Βαυαροί συνεχίζουν την αναζήτηση ενός κεντρικούς επιθετικού ενόψει της νέας σεζόν, κάτι που αποτελεί και επιθυμία του Τόμας Τούχελ. Τα ονόματα των Κόλο Μουανί και Χάρι Κέιν βρίσκονται στη λίστα της Μπάγερν, η οποία όμως μεγαλώνει ακόμη περισσότερο.

Σύμφωνα με αρκετά γερμανικά ΜΜΕ, ο νέος ποδοσφαιριστής που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον της γερμανικής ομάδας είναι ο Χουλιάν Άλβαρες. Ο 23χρονος Αργεντινός έχει συμβόλαιο με τη Μάντσεστερ Σίτι έως το 2028, ωστόσο είναι πίσω από τον Χάλαντ στο rotation και το μέλλον του είναι αβέβαιο.

Ο Άλβαρες διανύει μία μαγική σεζόν με την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου και της Premier League. Με τη φανέλα των μπλε φέτος έχει 47 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με 17 γκολ και πέντε ασίστ.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.