Μελισσανίδης: “Η δική μου ειδοποίηση ήταν το γήπεδο, τώρα ειδοποιεί ο κόσμος, ο προπονητής και οι παίκτες”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η ΑΕΚ κατέκτησε το 13ο πρωτάθλημα της ιστορίας της, στην επιστροφή της στη Νέα Φιλαδέλφεια με την OPAP Arena. Ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης, Δημήτρης Μελισσανίδης, παραχώρησε μια δήλωση στη συνέντευξη Τύπου και μεταξύ άλλων τόνισε ότι πλέον ειδοποιούν οι παίκτες, ο προπονητής και ο κόσμος.

Το αφεντικό της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ, ευχήθηκε να είναι το πρωτάθλημα ανταγωνιστικό όπως το φετινό και μακάρι ο πρωταθλητής να βγαίνει την τελευταία αγωνιστική, όπως συνέβη φέτος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Δημήτρης Μελισσανίδης: “Όταν έκανα μια δέσμευση στον κόσμο της ΑΕΚ, υπήρχαν τρία γράμματα (ΑΕΚ) και η μεγάλη ιστορία της ομάδας. Σήμερα υπάρχει η ΑΕΚ της κανονικότητας. Η πραγματική ΑΕΚ. Αυτή που όλοι θέλουμε και σύντομα θα γιορτάσουμε τα 100 χρόνια ιστορίας.

Η δική μου ειδοποίηση ήταν αυτό το γήπεδο. Τώρα ειδοποιεί ο κόσμος, ο προπονητής, οι παίκτες της ΑΕΚ. Ένα πράγμα θέλω. Να δούμε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Το φετινό ήταν συγκλονιστικό, είχαμε πολλά χρόνια να δούμε κάτι τέτοιο. Το ποδόσφαιρο έχει ανάγκη τέτοια πρωταθλήματα. Μακάρι ο πρωταθλητής να βγαίνει την τελευταία αγωνιστική”.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.