Μαρινάκης: “Είμαστε νικητές, πρέπει να κερδίσουμε μερικά τρόπαια”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ήταν “ο πιο χαρούμενος ιδιοκτήτης ομάδας στην ιστορία” σύμφωνα με Άγγλο δημοσιογράφο του Viaplay στη μικτή ζώνη, έπειτα από τη νίκη της Νότιγχαμ με 1-0 επί της Άρσεναλ που κλείδωσε την παραμονή στην Premier League.

“Ήταν πολύ σημαντικό για τον προπονητή, τους παίκτες. Κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να κρατήσουμε αυτόν τον μεγάλο σύλλογο στην Premier League, όπου ανήκουμε όλοι. Του χρόνου θα μάθουμε από τα λάθη και θα τα πάμε πολύ καλύτερα. Είμαι πολύ χαρούμενος. Ας το χαρούμε όλοι. Όπως έχω πει πολλές φορές, είναι ένας μεγάλος σύλλογος. Ξαναχτίζουμε το brand και νομίζω ότι έχουμε πολλές χαρούμενες ημέρες μπροστά μας”, τόνισε μεταξύ άλλων.

“Οι φίλαθλοι είναι ευγνώμονες και είμαι κι εγώ ευγνώμων γι’ αυτούς. Όπως εξέφρασα και στην επιστολή μου την Παρασκευή, ήταν πολύ πιστοί, έκαναν τη διαφορά και πιστεύω θα συνεχίσουν το ίδιο, επειδή πρέπει να κερδίσουμε μερικά τρόπαια”.

Όσο για το τι έλεγε στις συζητήσεις του με τον προπονητή Στιβ Κούπερ, ο μεγαλομέτοχος της Φόρεστ τόνισε: “Έχουν γίνει πολλές συζητήσεις, άλλες φορές καλές άλλες κακές, επειδή έχουμε τη γνώμη μας, όμως όλα αυτά βοήθησαν πολύ, επειδή μας αρέσουν οι ανηφόρες, μας αρέσουν οι προκλήσεις και είμαστε νικητές”.

Σε αντίστοιχες δηλώσεις στο Sky Sports, πρόσθεσε: “Είμαστε χαρούμενοι, θα γιορτάσουμε. Στο τέλος της ημέρας, είμαστε νικητές. Μόνο πέντε ομάδες στην Premier League κράτησαν τον προπονητή τους όλη τη σεζόν. Είναι μια σοβαρή απόφαση να αλλάζεις προπονητή. Τώρα έχουμε καιρό να προγραμματίσουμε το μέλλον”.

 

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.