Λαουτάρο: “Όνειρο να κατακτήσω Μουντιάλ και Champions League”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Το 99ο γκολ του Λαουτάρο Μαρτίνες με τη φανέλα της Ίντερ ήταν συλλεκτικό αφού της χάρισε τη νίκη με 1-0 επί της Μίλαν στον δεύτερο ημιτελικό του Champions League και την έστειλε στον τελικό της Κωνσταντινούπολης, εκεί που το βράδυ της 10ης Ιουνίου θα διεκδικήσει απέναντι σε Μάντσεστερ Σίτι ή Ρεάλ το 4ο τρόπαιο “με μεγάλα αυτιά” στην ιστορία της.

“Είναι απίστευτη η χαρά, είμαι πολύ ευτυχισμένος. Αν αυτό είναι εκδίκηση για το περυσινό χαμένο πρωτάθλημα; Όχι, αυτά ανήκουν στο παρελθόν.

Φέτος είχαμε βάλει κάποιους στόχους και αυτό το βράδυ πετύχαμε έναν πολύ σημαντικό στόχο. Έχουμε ποιοτικούς παίκτες, δυστυχώς χάσαμε πάρα πολλά ματς στο πρωτάθλημα αλλά στο Champions League δείξαμε πως σε αυτή την ομάδα υπάρχουν σημαντικοί ποδοσφαιριστές”, τόνισε ο σκόρερ του χρυσού γκολ της Ίντερ, για να προσθέσει με νόημα:

“Το να κατακτήσω το Champions League μετά από το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι ένα όνειρο που δεν θέλω καν να το σκέφτομαι. Θα δώσω τα πάντα για αυτό.

Ευχαριστώ την οικογένειά μου που είναι πάντα δίπλα μου και μου δίνουν τη δυνατότητα να παίζω ποδόσφαιρο, που είναι το πιο όμορφο πράγμα στον κόσμο”.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.