Κύπελλο Ιταλίας: Στην Ίντερ η κούπα, 2-1 τη Φιορεντίνα με ανατροπή

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η Ίντερ πανηγύρισε την κατάκτηση του ένατου Κυπέλλου Ιταλίας στην Ιστορία της, καθώς νίκησε με 2-1 τη Φιορεντίνα στον τελικό του Coppa Italia, στο «Ολίμπικο» της Ρώμης, διατηρώντας στην κατοχή της τον τίτλο.

Η νίκη της ομάδας του Σιμόνε Ιντσάγκι σημειώθηκε με ανατροπή απέναντι στους «Βιόλα» του Βιντσέντσο Ιταλιάνο, οι οποίοι στο ξεκίνημα του αγώνα έδειξαν ικανοί για άλλο ένα «θαύμα», μετά από εκείνο της πρόκρισης στον τελικό του Conference League.

Η ομάδα της Τοσκάνης αιφνιδίασε τους «Νερατζούρι» όταν άνοιξε το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό με τον Νίκολας Γκονζάλες, αλλά η απάντηση ήρθε, εις διπλούν μάλιστα, από έναν συμπατριώτη του Αργεντινού επιθετικού.

Ο Λαουτάρο Μαρτίνες, περί ου ο λόγος, πήρε την κατάσταση στα… πόδια του και αφού αρχικά ισοφάρισε σε 1-1 από ασίστ του Μαρσέλο Μπρόζοβιτς, έφερε «τούμπα» το παιχνίδι, γράφοντας την ανατροπή στο 37΄ από την πάσα του Μπαρέλα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Η Φιορεντίνα προσπάθησε στο δεύτερο ημίχρονο να ισοφαρίσει αλλά η Ίντερ ήταν καλά οργανωμένη, κράτησε το προβάδισμα ως το τέλος και στρέφει πλέον την προσοχή της στο μεγάλο στόχο της σεζόν, στον τελικό του Champions League με αντίπαλο τη Μάντσεστερ Σίτι στις 10 Ιουνίου, στην Κωνσταντινούπολη.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.