Final Four 2023, Αγγελόπουλοι: “Περήφανοι για την ομάδα που δημιουργήσαμε γιατί εκπέμπει υγεία”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Με πικρό τρόπο έχασε ο Ολυμπιακός στον τελικό του Final Four 2023, αφού είδε τον Σέρχιο Γιουλ να βάζει ένα από τα γνωστά, δύσκολα σουτ του στα 3″ πριν από το φινάλε και να χαρίζει στη Ρεάλ τη νίκη και το 110 της τρόπαιο στην EuroLeague.

Μετά το φινάλε της αναμέτρησης, οι πρόεδροι της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος, τόνισαν το πόσο περήφανοι είναι για την ομάδα, ενώ στάθηκαν και στο στόχο του ελληνικού πρωταθλήματος.

“Συγχαρητήρια στη Ρεάλ. Έτσι είναι το μπάσκετ. Όλη τη χρονιά ο Ολυμπιακός έπαιξε το καλύτερο μπάσκετ. Είμαστε περήφανοι για τον Ολυμπιακό, για αυτό που φτιάξαμε, για αυτό που δημιουργήσαμε, γιατί εκπέμπει υγεία. Ο Ολυμπιακός έχει το 8ο-9ο-10ο μπάτζετ σε όλη την Ευρώπη και έφτασε να διεκδικεί το τρόπαιο για 1″-2″, για ένα σουτ, όπως έγινε και πέρσυ. Από εκεί και πέρα συνεχίζουμε για τους επόμενους στόχους φέτος.

Κι εγώ να πω με τη σειρά μου συγχαρητήρια στη Ρεάλ. Είχαμε την καλύτερη regular season, με πρωτιά. Έτσι είναι ο αθλητισμός. Έχουμε εδραιωθεί στην κορυφή της Ευρώπης, με παιχνίδια που χάνονται στα δευτερόλεπτα. Πέρσι ο ημιτελικός, φέτος ο τελικός.

Είμαστε περήφανοι για την ομάδα. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε 8.000 Ολυμπιακούς που ήρθαν στην άλλη άκρη της Ευρώπης για να στηρίξουν αυτή την ομάδα. Η ομάδα εκπέμπει υγεία. Θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε για να κατακτήσουμε την κορυφή.

Αυτή την ερώτηση, για το αν θα κρατήσουμε τον ίδιο κορμό, θα την απαντήσουμε αφότου κατακτήσουμε το ελληνικό πρωτάθλημα, όχι σήμερα. Δικαίωση οι 8.000 οπαδοί που ήρθαν εδώ”, ανέφερε ενδεικτικά.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.