Άλκμααρ – Γουέστ Χαμ 0-1: Ο Φορνάλς κλείδωσε την πρόκριση στον τελικό, αποκλεισμός για Παυλίδη και Χατζηδιάκο

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Εισιτήριο για την Πράγα έκλεισε η Γουέστ Χαμ. Τα σφυριά επικράτησαν 1-0 της Άλκμααρ και σε συνδυασμό με το 2-1 του πρώτου αγώνα προκρίθηκαν στον τελικό του Conference League, που θα συναντήσουν την Φιορεντίνα.

Έτσι, το ταξίδι για τους Παυλίδη και Χατζηδιάκο στην Ευρώπη τελείωσε, καθώς οι Ολλανδοί δεν μπόρεσαν να βρουν δίχτυα. Το νικητήριο γκολ στο ματς πέτυχε ο Φορνάλς στο 90+4′.

Το ματς
Στο πρώτο μέρος η Άλκμααρ ήταν εκείνη που είχε την κατοχή της μπάλας. Όμως δεν μπορούσε να απειλήσει την εστία του Αρεολά. Συγκεκριμένα, στο πρώτο 45έπτο οι Ολλανδοί είχαν επτά τελικές και οι πέντε ήταν εκτός περιοχής.

Από την πλευρά τους τα σφυριά ήταν πιο προσεκτικά και επιχειρούσαν να προστατεύσουν το προβάδισμα που είχαν από το πρώτο παιχνίδι.

Στο δεύτερο μέρος, όπως και στο πρώτο, η Άλκμααρ είχε την πρωτοβουλία στο παιχνίδι της, όμως εξακολουθούσε να μην καταφέρνει να βάλει δύσκολα στον Αρεολά. Στο 66′ ο Χατζηδιάκος δοκίμασε το πόδι του εκτός περιοχής, για να αποκρούσει ο κίπερ των σφυριών.

Η Γουέστ Χαμ, η οποία συνέχιζε να διαχειρίζεται, έχασε μεγάλη ευκαιρία να μπει μπροστά στο σκορ, με τον Αγκέρ να πλασάρει από κοντά δεξιά της περιοχής, όμως να μην βρίσκει την μπάλα, όπως θα ήθελε και να αστοχεί.

Τελικά, τα σφυριά μπόρεσαν να κλειδώσουν την υπόθεση πρόκριση. Πρωταγωνιστής ο Φορνάλς, ο οποίος στο 90+4′ με μία υπέροχη ενέργεια βρήκε δίχτυα για το 1-0.

ΑΛΚΜΑΑΡ: Ράιαν, Σουγκοβάρα, Μπεουκένα, Χατζηδιάκος, Κερκέζ (85′ Ντε Βιτ), Ράιντερς, Μάινανς (70′ Ντε Βιτ), Κλάζι, φαν Μπρέντεροντ (78′ Λάντο), Κάρλσον (85′ Μέρντινκ), Παυλίδης.
ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: Αρεολά, Κέρερ, Ζούμα, Αγκέρ, Κρέσγουελ, Σούτσεκ, Ράις, Πακετά (90+5′ Ντόουνς), Μπόουεν, Μπενραχμά (75′ Φορνάλς), Αντόνιο (85′ Ινγκς)

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.