Υπόθεση Μάριου Παπαγεωργίου: “Απείλησαν να με σκοτώσουν”, καταγγέλλει η μητέρα του!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Την ώρα που οι εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης και δολοφονίας του 26χρονου οπτικού είναι καταιγιστικές η μητέρα του Μάριου Παπαγεωργίου έκανε μια αποκάλυψη-“βόμβα”.

Μιλώντας το μεσημέρι της Τετάρτης στο STAR, και στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” η κυρία Βαρβάρα Θεοδωράκη δήλωσε αρχικά «η αλήθεια είναι ότι φτάσαμε στην αρχή του τέλους. Πολύ γρήγορα θα έχουμε εξελίξεις. Και θέλω να βρεθούν τα οστά του παιδιού μου, και ό,τι έχει απομείνει

Θέλω να ευχαριστήσω την αστυνομία, η οποία αυτή τη φορά φαίνεται να έδειξε ευαισθησία και συνεργάστηκε πολύ καλά, την ανάκριση και τη δικαιοσύνη. Τους παρακαλώ να συνεχίσουν με τον ίδιο ρυθμό, να βρούμε που έχουν πετάξει το παιδί μου».

Μητέρα Μάριου Παπαγεωργίου: “Απείλησαν να με σκοτώσουν”

Στη συνέχεια και ερωτηθείσα αν έχει απειληθεί πότε είπε ότι «έχω απειληθεί αλλά δεν τους δίνω σημασία, δεν τους φοβάμαι, πιστεύω στο Θεό. Απειλήθηκα 2-3 φορές, προσπάθησαν να με χτυπήσουν, να με σκοτώσουν αλλά ευτυχώς τους ξέφυγα και δεν πρόκειται να τους αφήσω να μου κάνουν κακό. Τον περασμένο μήνα έγιναν αυτά.

Ήρθε ένα αυτοκίνητο και έπεσε μπροστά μου, μου έλεγαν διάφορα και έφυγα. Μετά ήρθε ένα μηχανάκι. Μετά ήρθε ένας κύριος να μπει μέσα στο σπίτι μου, τον έσπρωξα και έφυγα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Δεν πήγα να καταγγείλω τίποτα. Συζήτηση με το δικηγόρο μου και έχω πάρει τις προφυλάξεις μου», συμπλήρωσε η μητέρα του Μάριου Παπαγεωργίου.

Στο μεταξύ όπως έγραψε το dikastiko.gr, στις 13/5/2023, ελεύθεροι με όρους αφέθηκαν μετά την απολογία τους οι δυο κατηγορούμενοι για εμπλοκή στην υπόθεση του Μάριου Παπαγεωργίου. Οι δυο άνδρες απολογήθηκαν για τις κατηγορίες της συνέργειας σε ανθρωποκτονία και της αρπαγής, ενώ τους επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης δύο φορές τον μήνα στο αστυνομικό τμήμα. Σύμφωνα με πληροφορίες την ερχόμενη εβδομάδα απολογούνται και οι δύο γιοί του καταδικασμένου εγκεφάλου της υπόθεσης.

Όπως είχε γράψει και το dikastiko.gr, οι δύο άνδρες απολογήθηκαν καθώς το συμβούλιο πλημμελειοδικών απέρριψε το αίτημα ακυρότητας της διαδικασίας την οποία είχαν υποβάλει μέσω των δικηγόρων τους.

Oι δύο συλληφθέντες, 53 και 54 ετών κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συναυτουργία και αρπαγή κατά συναυτουργία σε βάρος του 26χρονου.

Σημειώνεται ότι σε βάρος 8 προσώπων έχουν ασκηθεί διώξεις σε αυτή τη δεύτερη δικογραφία για τη δολοφονία του νεαρού κι ότι ανάμεσα στους κατηγορούμενους είναι και οι δυο πρώην ένστολοι γιοι του 78χρονου ενώ τις επόμενες μέρες αναμένεται να κληθούν από τον ανακριτή για να δώσουν τις απολογίες τους.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.