Τσίπρας στην Πάτρα: Την Κυριακή λέμε καληνύχτα Μητσοτάκη, καλημέρα στην αλλαγή (βίντεο)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Στην Πάτρα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος πραγματοποίησε την Παρασκευή το βράδυ στις 8 μ.μ. ομιλία στην πλατεία Γεωργίου.

Με μεγάλη συγκέντρωση στην πλατεία Γεωργίου της Πάτρας έκλεισε την προεκλογική εκστρατεία του.

Απευθυνόμενος στον Πατραϊκό λαό ανέφερε: «Χθες η Αθήνα αποφάσισε, σήμερα η Πάτρα σφραγίζει»

Την βεβαιότητά του για τη νίκη στις εκλογές εξέφρασε εξαπολύοντας ταυτόχρονα σκληρή επίθεση κατά του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Στην ομιλία του ανέφερε:

«Την Κυριακή λέμε καληνύχτα στον κ. Μητσοτάκη. Δεν θα μας τρομοκρατήσουν οι τρομοκράτες εμείς θα τους τρομοκρατήσουμε. Υψώνουμε ανάστημα στην αδικία και τείνουμε χέρι συνεργασίας προς όλους τους δημοκρατικούς και προοδευτικούς πολίτες. Λέμε σε κάθε δημοκρατικό και προοδευτικό πολίτη ότι δεν είμαστε εδώ για να ξαναγράψουμε την ιστορία, αλλά για να ανοίξουμε ένα νέο κεφάλαιο, το κεφάλαιο της προοδευτικής κυβέρνησης συνεργασίας που θα λυτρώσει την χώρα από την χειρότερη κυβέρνηση της Μεταπολίτευσης.

Επί τέσσερα χρόνια μία ολόκληρη κοινωνία βίωσε το δόγμα του σοκ από εκείνον που υποσχέθηκε καλύτερες δουλειές και αμοιβές και κατάντησε την μεσαία τάξη να ζει με κουπόνια. Σήμερα του ξέφυγε και μας μαρτύρησε ποιο είναι το σχέδιό του για τη μεσαία τάξη: να τιμωρήσει να τσακίσει τους δανειολήπτες που κατάφεραν να σώσουν τα σπίτια τους από το νόμο Κατσέλη. Γι’ αυτό επιμένει τόσο πολύ ότι εμείς έχουμε κρυφή ατζέντα.».

 

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.