Σήμερα η ομιλία της Αθηνάς Τραχήλη στο My Way

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Την κεντρική προεκλογική της ομιλία πραγματοποιεί την Τετάρτη 17 Μαΐου στις 19.30 στο ξενοδοχείο «My Way» (Όθωνος Αμαλίας 15) η υποψήφια βουλευτής Αχαΐας της Ν.Δ., Αθηνά Τραχήλη.

Η κυρία Τραχήλη, στην ομιλία της, αναμένεται να ζητήσει από τους πολίτες να δώσουν ισχυρή εντολή στη Ν.Δ. με καθαρή επιλογή στο ψηφοδέλτιο της Αχαΐας.

Η υποψήφια βουλευτής, θα κάνει επίσης αναφορά στο σημαντικό έργο της Κυβέρνησης Μητσοτάκη, που ακόμα και τα δύσκολα χρόνια της πανδημίας του κορωνοϊού και του πολέμου στην Ουκρανία, δε στάθηκαν ικανά να βάλουν φρένο στην υλοποίηση των προεκλογικών δεσμεύσεων της ΝΔ.

Η κυρία Τραχήλη, ακόμη θα αναφερθεί στο διακύβευμα των εκλογών τονίζοντας ότι «είναι οι πιο των τελευταίων ετών, γιατί μας βρίσκουν σε ένα σταυροδρόμι επιλογής, όχι ανάμεσα σε δύο κόμματα που θα κυβερνήσουν για μια τετραετία, αλλά ανάμεσα σε δύο κόσμους που θα καθορίσουν την εθνική πορεία για μια δεκαετία. Είτε συνεχίζοντας στο δρόμο της σιγουριάς και της προόδου είτε ρισκάροντας νέες περιπέτειες».

Ξεχωριστή αναφορά θα κάνει τις παρεμβάσεις της κυβέρνησης για την Αχαΐα, με τα σημαντικά έργα που εκτελούνται ή έχουν προγραμματιστεί και θα αλλάξουν την εικόνα του νομού.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.