Η Σία Αναγνωστοπούλου στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Open tv

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η υποψήφια βουλευτής Αχαΐας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Σία Αναγνωστοπούλου στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του OPEN με τη Λίνα Δρούγκα, την Τρίτη 16.5.2023.

“Όταν λέει ο κ. Μητσοτάκης ότι με το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ θα γυρίσουμε πίσω ενώ με της ΝΔ θα πάμε μπροστά, μόνο κυνισμό και αλαζονεία δείχνει. Μπροστά δεν είναι ένα επιτελικό κράτος που παρακολουθούσε τους πολίτες. Ένα επιτελικό κράτος που δεν εξασφάλισε την ασφάλεια των πολιτών, με τα Τέμπη να είναι το δραματικό αποκορύφωμα. Επιτελικό κράτος δεν είναι η χώρα να είναι πρώτη σε νεκρούς από την πανδημία. Επιτελικό κράτος δεν είναι αυτή η ενεργειακή και διατροφική ακρίβεια όταν άλλες χώρες την έχουν αντιμετωπίσει. Μπροστά δεν είναι να πλουτίζουν 15 εταιρείες και ο υπόλοιπος κόσμος να μην μπορεί να βγάλει το μήνα. Μπροστά δεν είναι να έχουν καταργηθεί όλα τα εργασιακά δικαιώματα. Μπροστά δεν είναι η νεολαία να έχει ένα βραχνά ακόμα για να μπει στο δημόσιο πανεπιστήμιο και να κατευθύνεται προς τα ιδιωτικά κολέγια. 
Μπροστά δεν είναι να μένουν οι μισθοί καθηλωμένοι και να υπάρχει αυτή η ανασφάλεια παντού. Μπροστά δεν είναι η εικόνα που αντίκρισα σήμερα στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου, γεμάτο ράντζα, χωρίς ασθενοφόρα, χωρίς τίποτα. Αυτά όλα δεν είναι «μπροστά». Αυτά είναι τέλη δεκαετίας 50, αρχές 60. Δεν είναι μπροστά επίσης να έρχονται οι επιτροπές της Ευρώπης και να μας λένε ότι η χώρα παραβιάζει κάθε έννοια κράτους δικαίου. Μην μπερδεύουμε το μπροστά με το πίσω, άλλον αξιακό προσανατολισμό έχουμε εμείς, αλλού βλέπουμε, αλλού βλέπει η ΝΔ και γι΄αυτό έχουμε μέτωπο απέναντί της”.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.