Πύργος: Μέσα στο αρδευτικό κανάλι συνεχίζονται σήμερα οι έρευνες για το 2χρονο κοριτσάκι

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Συνεχίζεται το θρίλερ με την εξαφάνιση του δίχρονου κοριτσιού στον Πύργο Ηλείας, με τις έως τώρα έρευνες των Αρχών να παραμένουν άκαρπες.

Τα ίχνη του κοριτσιού χάθηκαν το πρωί της Δευτέρας από καταυλισμό Ρομά στον Πύργο.

Fullscreen
(

Στη δυτική πλευρά του Πύργου επικρατεί επαγρύπνηση. Σήμερα το πρωί, ομάδα δυτών αναμένεται να πραγματοποιήσει επιχείρηση στο νερό για τον εντοπισμό του μικρού κοριτσιού, καθώς τα ίχνη του χάθηκαν κοντά σε αρδευτικό κανάλι, δίπλα στην κεντρική αρδευτική διώρυγα του ΓΟΕΒ Αλφειού – Πηνειού. Για το λόγο αυτό έχει διακοπεί από χθες η ροή νερού.

«Χτενίζουν» τη περιοχή -Συνεχίζονται σήμερα οι έρευνες
Σύμφωνα με το Patris News, αστυνομικοί και πυροσβέστες ερεύνησαν σε μεγάλη ακτίνα την δυτική πλευρά του Πύργου, από την περιοχή του στρατοπέδου της ΣΕΤΤΗΛ μέχρι και την «Φιλοθέη» στην είσοδο της πόλης, χωρίς όμως να εντοπίσουν το ανήλικο παιδί ή κάποιο στοιχείο που να τους οδηγήσει στα ίχνη του.

Οι Αρχές παραμένουν σε επιφυλακή και οι έρευνες θα συνεχιστούν σήμερα από νωρίς το πρωί.

Δύτες της ΕΜΑΚ και εκπαιδευμένος σκύλος στην επιχείρηση
Εκτός από τους αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. και τους πυροσβέστες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πύργου, στις έρευνες συμμετείχε ειδική ομάδα έρευνας και διάσωσης από την 6η Ε.Μ.Α.Κ. Πατρών με την συνδρομή εκπαιδευμένου σκύλου.

Στο σημείο των ερευνών βρέθηκε και ομάδα δυτών της ίδιας υπηρεσίας, χωρίς όμως να κάνει κατάδυση στο νερό, καθώς και βάρκα που τελικά δεν χρησιμοποιήθηκε.

Το πρωί της Τρίτης αναμένεται να πραγματοποιηθεί επιχείρηση στο νερό για τον εντοπισμό του μικρού κοριτσιού.

Τι λένε συγγενείς και Αρχές
Σύμφωνα με πληροφορίες του Patris News, τόσο οι συγγενείς του δίχρονου παιδιού, όσο και οι Αρχές εκτιμούν ότι έχει πέσει σε κεντρικό αυλάκι του ΓΟΕΒ. Για το λόγο αυτό μάλιστα, από την στιγμή που ξεκίνησαν οι έρευνες χθες το μεσημέρι, έχει διακοπεί η ροή νερού.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.