Πάτρα: Μεταφέρονται 350 κάλπες και 700 παραβάν στα εκλογικά κέντρα

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Με φορτηγά του Δήμου Πατρέων, ξεκίνησε σήμερα Παρασκευή, 19 Μαΐου το πρωί, η μεταφορά του εκλογικού υλικού (κάλπες, παραβάν, πινακίδες εκλογικών κέντρων και λοιπό εκλογικό υλικό), από το Παμπελοποννησιακό Στάδιο προς τα σχολικά συγκροτήματα, τα οποία χρησιμοποιούνται ως εκλογικά κέντρα για το Δήμο Πατρέων.

Πρόκειται για 350 κάλπες και 700 παραβάν όπως και κάθε άλλο απαιτούμενο υλικό που οι εργαζόμενοι του Δήμου όλες τις προηγούμενες μέρες είχαν φροντίσει να είναι όλα έτοιμα για τη σημερινή μεταφορά τους στα 328 εκλογικά κέντρα για τις εκλογές της Κυριακής 21 Μαΐου.

Με τον ίδιο τρόπο, αύριο από το πρωί Σάββατο 20 Μαΐου, θα μεταφερθούν από τους εργαζόμενους του Δήμου οι εκλογικοί σάκοι με το υπόλοιπο εκλογικό υλικό (ψηφοδέλτια- βιβλία κ.λπ.) από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στα εκλογικά κέντρα με υπεύθυνους διαδρομών και παράδοσης δημοτικούς Υπαλλήλους των Υπηρεσιών μας.

Οι εμπλεκόμενες αρμόδιες Υπηρεσίες του Δήμου, είναι σε ετοιμότητα για την απρόσκοπτη έκβαση της εκλογικής διαδικασίας σε ό,τι αφορά το Δήμο Πατρέων και στη θέση τους για το λόγο αυτό μέχρι και τη Δευτέρα 22 Μαΐου.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.