Πάτρα: Εξιχνιάστηκε άμεσα ληστεία σε βάρος ηλικιωμένης στο Ρίο

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Εξιχνιάστηκε, άμεσα, μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης  Ασφαλείας Πατρών, ληστεία που συνέβη προχθές το μεσημέρι,  σε βάρος ηλικιωμένης στο Ρίο Πατρών.

Για την υπόθεση αυτή, σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία για διάπραξη ληστείας σε βάρος δυο ημεδαπών (άνδρας – γυναίκα), τα πλήρη στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί.

 

Ειδικότερα, οι δυο κατηγορούμενοι με μια ακόμα συνεργό τους, προχθές το μεσημέρι, στο Ρίο Πατρών, επιβαίνοντας σε αυτοκίνητο, προσέγγισαν ηλικιωμένη γυναίκα, που κινούταν πεζή και ο άνδρας ασκώντας της σωματική βία, της αφαίρεσε μια χρυσή αλυσίδα από το λαιμό.

 

Για τη διερεύνηση του περιστατικού, διενεργήθηκε ενδελεχής  έρευνα από τους αστυνομικούς, οι οποίοι αξιοποιώντας τα στοιχεία που συνέλεξαν κατά το προανακριτικό τους έργο, ταυτοποίησαν τα πλήρη στοιχεία των δυο κατηγορούμενων.

Η κακουργηματικού δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των κατηγορούμενων θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ η κλεμμένη αλυσίδα βρέθηκε, κατασχέθηκε από τους αστυνομικούς ως προϊόν κλοπής και αποδόθηκε στην παθούσα.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.