Πάτρα: Άστατος σήμερα Δευτέρα ο καιρός

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Αστατος θα είναι ο καιρός σήμερα Δευτέρα.

Σύμφωνα εμ την πρόβλεψη τις πρωινές ώρες αναμέονται ασθενείς βροχές, ενώ στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας θα επικρατήσει συννεφιά.

Η θερμοκρασία θα φθάσει τους 23 βαθμούς και οι άνεμοι θα πνέουν με ταχύτητα μέχρι 3 μποφόρ.

Η υγρασία θα “αγγίξει” το 100%

Αναλυτικά:

Τη Δευτέρα 22 Μαΐου θα επικρατήσει άστατος καιρός. Βροχές ή καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα περισσότερα ηπειρωτικά τμήματα και στην Κρήτη, καθώς επίσης σε νησιωτικά τμήματα του Ιονίου, του Ανατολικού Αιγαίου, των Κυκλάδων και των Δωδεκανήσων. Τα φαινόμενα θα είναι τοπικά έντονα, κυρίως στα δυτικά και στην Πελοπόννησο. Αυξημένες θα είναι οι συγκεντρώσεις σκόνης στα νότια τμήματα της χώρας.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 10 έως 22 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 12 έως 25-27, στην Ήπειρο από 14 έως 24 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 14 έως 25, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 16 έως 23-25 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 15 έως 25 και στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη από 16 έως 24-26 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις 4-5 μποφόρ. Στο Ιόνιο θα πνέουν αρχικά άνεμοι διαφόρων διευθύνσεων με εντάσεις 3-5 μποφόρ, αλλά σταδιακά θα επικρατήσουν βορειοδυτικοί άνεμοι με ίδιες εντάσεις.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.