Γ. Παπανδρέου για εκλογικό αποτέλεσμα: “Ο λαός μίλησε, το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Το ΠΑΣΟΚ επιστρέφει όχι μόνο στην Πάτρα και στην Αχαΐα, αλλά σε όλη την επικράτεια με βάση τα αποτελέσματα που έφερε στις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Αποτελέσματα που δείχνουν ότι έχει τη δυναμική για να κερδίσει τη μάχη της κεντροαριστεράς και να αποτελέσει επί της ουσίας μια νέα δύναμη στον σοσιαλιστικό χώρο.

Μάλιστα, ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου που εξελέγη βουλευτής στην Αχαΐα προχώρησε στην παρακάτω δήλωση:  «Μια φωτεινή μέρα ξημέρωσε για το ΠΑΣΟΚ. Ο λαός μίλησε, το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε. Ο αγώνας όμως, συνεχίζεται.  Ήρθε η ώρα η Δημοκρατική Παράταξη να αναδειχθεί ξανά ο γνήσιος εκφραστής των αγώνων και των ονείρων του ελληνικού λαού.

Να αποτελέσει τη ρεαλιστική, μαχητική και αξιόπιστη προοδευτική αντιπολίτευση που έχει ανάγκη η χώρα απέναντι στον κ. Μητσοτάκη και τη ΝΔ.  Είμαστε το πραγματικό ανάχωμα απέναντι στη μονοκρατορία της Δεξιάς.

Ευχαριστώ τον δημοκρατικό λαό της Αχαΐας για την τιμή που μου έκανε να με επανεκλέξει βουλευτή του και μάλιστα, αυξάνοντας κατά σχεδόν 50% τη δύναμη του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής.

Καλώ κάθε προοδευτικό πολίτη να δώσουμε μαζί την επόμενη μάχη για μια δυναμική δημοκρατική φωνή στις επερχόμενες εκλογές.  Να στείλουμε πιο ηχηρό το μήνυμα της Προοδευτικής Αλλαγής.

Θέλω να εκφράσω τα συγχαρητήριά μου στον Πρόεδρο μας, Νίκο Ανδρουλάκη και σε όλα τα στελέχη, τα μέλη και τους φίλους του Κινήματος που δούλεψαν σκληρά για την επιτυχία μας. Και βέβαια, να συγχαρώ ιδιαιτέρως όλους τους συνυποψήφιούς μου στην Αχαΐα για τον έντιμο, συνεπή και ωραίο αγώνα που δώσαμε όλοι μαζί».

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.