Ομιλία του πρώην Υπουργού Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στα Βραχνέικα

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Πολιτική εκδήλωση, με ομιλητή τον πρώην Υπουργό Προστασίας του Πολίτη και βουλευτή B’2 Δυτικού Τομέα Αθηνών κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, διοργανώνει η ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας, την προσεχή Τετάρτη 7 Ιουνίου στις 7:30 το απόγευμα, στο Σταυροπούλειο Πνευματικό Κέντρο στα Βραχνέικα.

Το οδοιπορικό του κυρίου Χρυσοχοΐδη, θα ξεκινήσει το πρωί της Τετάρτης στις 10 το πρωί από το Αίγιο, όπου θα επισκεφτεί το εκλογικό κέντρο της Νέας Δημοκρατίας, θα συναντηθεί με τον πρόεδρο και μέλη της ΔΗΜΤΟ Αιγιάλειας, στελέχη και εθελοντές, ενώ στη συνέχεια θα περιοδεύσει στο εμπορικό κέντρο.

Στις 11:30, ο κ. Χρυσοχοΐδης, θα επισκεφτεί το εκλογικό περίπτερο της Νέας Δημοκρατίας στην Κάτω Αχαγιά και θα συναντηθεί με τον πρόεδρο και μέλη της ΔΗΜΤΟ, στελέχη, εθελοντές καθώς και πολίτες της περιοχής. Στη 1:00 μμ, θα περιοδεύσει το εμπορικό κέντρο της Πάτρας.

Στο οδοιπορικό του, θα τον συνοδεύσουν ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας Αντώνης Κουνάβης και οι υποψήφιοι βουλευτές Χριστίνα Αλεξοπούλου, Ανδρέας Κατσανιώτης, Ιάσονας Φωτήλας, Άγγελος Τσιγκρής, Έφη Γιαννιά, Ανδρέας Τσώκος, Γιώργος Τσίρης, Νίκος Σπηλιόπουλος, Αθηνά Τραχήλη, Κατερίνα Καραφωτιά,Γιώτα Παυλοπούλου και Γιάννης Κουκουβέλας.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.