Ολιγόωρος νυκτερινός αποκλεισμός της κατεύθυνσης προς Πύργο στον Ανισόπεδο Κόμβο Πατρών-Κ1 της Περιμετρικής Πατρών στα Μποζαΐτικα

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ολιγόωρο νυκτερινό αποκλεισμό ανακοίνωσε η Ολυμπία Οδός, της κατεύθυνσης προς Πύργο στον Ανισόπεδο Κόμβο Πατρών-Κ1 της Περιμετρικής Πατρών στα Μποζαΐτικα της αχαϊκής πρωτεύουσας, λόγω εργασιών συντήρησης.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με ενημέρωση της Ολυμπίας Οδού, από τις 91:30 το βράδυ της Τρίτης, 23 Μαΐου έως το αργότερο τις 8 το πρωί της επομένης, θα ισχύσει ολιγόωρος αποκλεισμός στην κατεύθυνση προς Πύργο από το 204,6ο χλμ. μέχρι το 205,9ο του Ανισόπεδου Κόμβου 26 (Πατρών-Κ1).

Ο λόγος των κυκλοφοριακών αλλαγών είναι προγραμματισμένες εργασίες Βαριάς Συντήρησης στους αρμούς συστολοδιαστολής των γεφυρών Β601 και Β602 (στο 205,2ο και 205,7ο χιλιόμετρο αντίστοιχα) της Περιμετρικής Πατρών.

Στο διάστημα αυτό η κυκλοφορία προς Πύργο θα εκτρέπεται προς την πόλη των Πατρών και θα επανέρχεται μέσω κατάλληλης σήμανσης από την οδό Διοδώρου στη συμβολή της με τον αυτοκινητόδρομο, όπως φαίνεται στο ακόλουθο σχηματικό διάγραμμα.

Η κυκλοφορία προς Αθήνα δεν επηρεάζεται και θα κινείται κανονικά επί της Περιμετρικής Πατρών.

Σε περίπτωση έντονων καιρικών φαινομένων ή τεχνικού προβλήματος, οι προγραμματισμένες εργασίες θα υλοποιηθούν την επόμενη νύχτα της Τετάρτης, 24 Μαΐου προς Πέμπτη, 25 του μηνός.

Η Ολυμπία Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται προς τη σχετική εργοταξιακή σήμανση και τις υποδείξεις της Τροχαίας, καθώς και να επιδείξουν αυξημένη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από την περιοχή.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.