Δ. Κουτσούμπας από Πάτρα: Με την καρδιά και το μυαλό πάμε για ΚΚΕ πολύ πιο δυνατό! – Τι είπε για Πελετίδη

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Δ. Κουτσούμπας: Ο Κώστας Πελετίδης θα εκλεγεί ξανά Δήμαρχος και όσοι κάνουν άλλα σχέδια θα φάνε τα μούτρα τους!

Ένα δυνατό, ξεκάθαρο μήνυμα, αποφασιστικής ενίσχυσης του ΚΚΕ στις κάλπες της Κυριακής 21 Μάη, έστειλε και από την Πάτρα, η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση που πραγματοποίησαν στον πεζόδρομο της Αγίου Νικολάου, οι Οργανώσεις Αχαΐας του Κόμματος και της ΚΝΕ, με ομιλητή τον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα.

Τα συνθήματα «με οργάνωση κι αγώνα, τόλμη και καρδιά, σηκώνουμε το Κόμμα, ακόμη πιο ψηλά», και «μόνο ο λαός σώζει τον λαό, με Κάπα Κάπα Έψιλον πολύ πιο δυνατό», ακούστηκαν από εργαζόμενους, νεολαία, λαϊκούς ανθρώπους κάθε ηλικίας που βρέθηκαν στον χώρο, μετά και το πλατύ κάλεσμα όλων των προηγούμενων ημερών, αλλά και σε συνέχεια της διαρκούς και σταθερής δράσης των κομμουνιστών και στην Πάτρα, για τα δίκια και τις καθημερινές αγωνίες του λαού.

Ήταν το αποκορύφωμα μιας προσπάθειας που συνεχίζεται τις επόμενες λίγες μέρες, μέχρι να κλείσουν οι κάλπες, χωρίς να χάνεται καθόλου χρόνος, ώστε το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ να φτάσει πλατιά, σε κάθε λαϊκό σπίτι, οικογένεια και άνθρωπο που προβληματίζεται, να κάνει το αποφασιστικό βήμα στήριξης του Κόμματος, παίρνοντας δύναμη και απ’ τη δύναμη των κομμουνιστών που τους βλέπει καθημερινά δίπλα του και μέσα από τη δράση τους στο Εργατικό Κέντρο, την αγωνιστική Δημοτική Αρχή, κάθε εργατικό και λαϊκό φορέα.

Αυτόν τον τόνο έδωσε άλλωστε και η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση, με τη μαζικότητα και το δυναμισμό της, τον παλμό που ξεκίνησε από τις προσυγκεντρώσεις των Οργανώσεων του Κόμματος και της ΚΝΕ, ώστε ένα μεγάλο κόκκινο ποτάμι να συγκροτηθεί στον χώρο της συγκέντρωσης, ομορφαίνοντάς τον, στέλνοντας παντού τα μηνύματα του αγώνα, της αισιοδοξίας, της ελπίδας, του ΚΚΕ, μεταφέροντάς τα ταυτόχρονα, σε κάθε γωνιά της πόλης.

Ήταν άλλωστε «παρών», στην πρώτη γραμμή, εργαζόμενοι από δεκάδες χώρους δουλειάς, νεολαία απ’ τα Πανεπιστήμια δίνοντας και τον δικό τους τόνο με την πρωτιά της «Πανσπουδαστικής», μαθητές, αλλά και γυναίκες λαϊκών οικογενειών, άνεργοι, κόσμος που παρακολουθεί τη στάση, τη δράση του Κόμματος, ανεξάρτητα αν συμφωνεί σε όλα μαζί του.

Ήταν επίσης, λαϊκοί άνθρωποι από την ύπαιθρο της Αχαΐας, εργατοϋπάλληλοι και βιοπαλαιστές αγρότες, κάλεσαν όλοι μαζί να δυναμώσει το ΚΚΕ, που αποτελεί την πραγματική ελπίδα του λαού, δίνοντας παράλληλα το στίγμα ότι δεν θα αφήσουν λεπτό να χαθεί μέχρι να κλείσουν οι κάλπες την Κυριακή, για να ενισχυθεί το κόμμα, να δυναμώσει η πάλη του λαού.

Οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ στην Αχαΐα Χρήστος Πατούχας, Χριστίνα Παναγογιαννοπούλου και Νίκος Καραθανασόπουλος.

Το «παρών» στη συγκέντρωση έδωσαν ο Δημήτρης Αρβανιτάκης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Επίσης, τα μέλη της ΚΕ Δημήτρης Τζαβάρας και γραμματέας της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας, Νίκος Καραθανασόπουλος και Σωτήρης Παρίσης.

Στη συγκέντρωση παραβρέθηκε, πολυμελής αντιπροσωπεία της Δημοτικής Αρχής Πάτρας, με επικεφαλής τον Δήμαρχο, Κώστα Πελετίδη.

Ήταν εκεί επίσης, ο Νίκος Παπαδόπουλος, τερματοφύλακας του Αστέρα Τρίπολης και υποψήφιος βουλευτής Ηλείας του ΚΚΕ, ο Κώστας Γουλιάμος, καθηγητής Πανεπιστημίου, πρώην πρύτανης του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, υποψήφιος βουλευτής με το ΚΚΕ στον βόρειο τομέα Αθηνας, η υποψήφια δήμαρχος Μεσολογγίου, με τη «Λαική Συσπείρωση» Βάνα Πατρινού, γιατρός, χειρουργός, διευθύντρια ΕΣΥ. Δηλώσεις στήριξης απεύθυναν οχτώ φαντάροι που υπηρετούν σε μονάδες στη γύρω περιοχή και ο Γιώργος Παναγιωτάκης, καθηγητής ιατρικής και πρώην Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών, καθώς και ο Γιάννης Κοίνης, υπεύθυνος ακαδημιών και βοηθός προπονητή της αντρικής ομάδας υδατοσφαίρισης Posillipo της Α1 κατηγορίας Ιταλίας.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.