Επίτιμος διδάκτορας του Πανεπιστημίου Πατρών ο Άλμπερτ Μπουρλά – Παρών ο Ανδρέας Κατσανιώτης

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Στην τελετή αναγόρευσης του Dr. ALBERT BOURLA σε Επίτιμο Διδάκτορα του Πανεπιστημίου Πατρών, παρέστη το απόγευμα της Τρίτης 16 Μαΐου 2023 ο Υφυπουργός Εξωτερικών και υποψήφιος Βουλευτής ΝΔ Αχαΐας, Ανδρέας Κατσανιώτης.

Ο Υφυπουργός Εξωτερικών, που στην τελετή εκπροσώπησε τον Πρωθυπουργό και την Ελληνική Κυβέρνηση, Κυριάκο Μητσοτάκη, αναφέρθηκε στο έργο και την προσφορά του κ. Μπουρλά στην επιστήμη και στην φαρμακευτική τεχνολογία, ιδιαίτερα κατά την περίοδο της επείγουσας φάσης της πανδημίας, σημειώνοντας ότι πρόκειται για άλλο ένα εξέχων πρόσωπο της ελληνικής ομογένειας, στο πρόσωπο του οποίου τιμάται η Ελλάδα και ιδιαίτερα, η Ελλάδα της επιστήμης, της αριστείας και της καινοτομίας.

Ακόμα, ο κ. Κατσανιώτης αναφέρθηκε στις πρωτοβουλίες που ανέλαβε ως Υφυπουργός για τη διασύνδεση επιφανών Ελλήνων του εξωτερικού και τις μεγάλες δυνατότητες που ανοίγονται για την ακαδημαϊκή και ερευνητική κοινότητα της Πάτρας μέσα από υψηλού κύρους διεθνείς συνεργασίες.

«Στο πρόσωπο του κ. Μπουρλά βλέπουμε την Ελλάδα της πρωτοπορίας και την ομογένεια της ισχυρής προσφοράς. Αυτή είναι η Ελλάδα που θέλουμε και γι’ αυτή την Ελλάδα εργαζόμαστε» δήλωσε ο κ. Κατσανιώτης μετά την εκδήλωση αναγόρευσης.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.