Ευχαριστήρια επιστολή Κ.Μητσοτάκη στους εκλογικούς αντιπροσώπους της Αχαΐας

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Σε ανακοίνωση της ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας αναφέρεται:

Προσωπική ευχαριστήρια επιστολή προς τα 870 στελέχη, μέλη και εθελοντές της Νέας Δημοκρατίας στην Αχαΐα, που στάθηκαν μπροστά από κάθε κάλπη είτε ως τακτικοί, είτε ως αναπληρωματικοί αντιπρόσωποι, είτε ως επόπτες, απέστειλε σήμερα ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στην επιστολή του, ο Πρόεδρος της ΝΔ και ηγέτης μας Κυριάκος Μητσοτάκης, επισημαίνει:

“To εκλογικό αποτέλεσμα της Κυριακής δικαίωσε τις προσπάθειες μας και “επικύρωσε” το όραμα μας για μια Ελλάδα παραγωγική, δίκαιη και ισχυρή.

Η προσωπική σου συμβολή στη μεγάλη νίκη της παράταξης μας ήταν καθοριστική. Ο αγώνας που δίνεται πάνω από τις κάλπες και μέσα στα εκλογικά κέντρα παίζει καταλυτικό ρόλο σε κάθε εκλογική μάχη.

Σε ευχαριστώ θερμά που ένωσες τις δυνάμεις σου μαζί μας. Η μάχη αυτή, ωστόσο, δεν έχει ακόμα τελειώσει. Σε λίγες ημέρες, θα κληθούμε να έχουμε την ίδια ηχηρή παρουσία και να συμβάλλουμε όσο περισσότερο μπορούμε για να αποκτήσει η χώρα μια σταθερή κυβέρνηση”.

Κλιμάκια θα περιοδεύσουν ολόκληρη την Αχαΐα
Ο πρόεδρος Αχαΐας της ΔΕΕΠ ΝΔ Αντώνης Κουνάβης, ανακοίνωσε ότι δημιουργούνται τέσσερα (4) κλιμάκια, στα οποία αντίστοιχα επικεφαλής θα είναι ο ίδιος και οι τρεις (3) βουλευτές και στα οποία θα συμμετέχουν υποψήφιοι των τελευταίων εκλογών, πρώην βουλευτές, μέλη της ΔΕΕΠ, τομεάρχες και εθελοντές και θα ξεκινήσουν από την προσεχή Τρίτη 6 Ιουνίου, επισκέψεις που θα συνοδεύονται με εκδηλώσεις διαλόγου στις έδρες των πρώην δήμων της Αχαΐας και ειδικότερα σε Αίγιο, Ερινεό, Ροδοδάφνη, Διακοπτό, Αιγείρα, Ακράτα, Καλάβρυτα, Κλειτορία, Δάφνη, Τριπόταμα, Σταυροδρόμι, Χαλανδρίτσα, Κάτω Αχαΐα, Λάππα, Σαγέικα, Λουσικά καθώς και σε δεκάδες άλλα δημοτικά διαμερίσματα.

Στο σχεδιασμό της ΔΕΕΠ, πέραν από την επίσκεψη του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη στην Πάτρα, θα προστεθούν επισκέψεις σε Πάτρα, Αίγιο, Καλάβρυτα και κάτω Αχαΐα, πρώην Υπουργών και στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, με αντίστοιχες θεματικές εκδηλώσεις, το αναλυτικό πρόγραμμα των οποίων θα ανακοινωθεί την επόμενη εβδομάδα.

Το Σάββατο, ξεκίνησε η πορεία της ΔΕΕΠ Αχαΐας, σε ολόκληρη το νομό. Αφορά, επιπρόσθετα κλιμάκια, τα οποία θα επισκεφτούν όλα τα δημοτικά διαμερίσματα, προκειμένου να συνομιλήσουν με τους πολίτες και να διανείμουν το πρόγραμμα διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας για την επόμενη τετραετία 2023 – 2027.

Το Σάββατο, πρώτος σταθμός ήταν οι λαϊκές αγορές σε Μαρκάτο – Αγυιά και οι συνοικίες Βλατερό, Τρικάκη, Γούβα και Κάστρο στην Πάτρα.

screenshot_20230529_140134_com.viber_.voip_edit_8594503865875.jpg

Την Κυριακή, κλιμάκιο στελεχών με επικεφαλής τον Πρόεδρο Αντώνη Κουνάβη και με τη συμμετοχή του Προέδρου της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα Γιώργου Κουτρουμάνη, μελών της ΔΕΕΠ, τομεαρχών και εθελοντών, βρέθηκαν και συνομίλησαν με τους πολίτες, διανέμοντας και τη κυβερνητική πρόταση της Νέας Δημοκρατίας, σε Χαλανδρίτσα, Φαρραί και δέκα ακόμα δημοτικά διαμερίσματα του πρώην Δήμου Φαρρών.

-Την προσεχή Παρασκευή, συνεχίζοντας το διάλογο με τους πολίτες της Πάτρας, η ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας, θα διοργανώσει συγκέντρωση στα Ζαρουχλέικα, ενώ τη προσεχή Κυριακή 4 Ιουνίου, στις 11:30 το πρωί, διοργανώνει εκδήλωση διαλόγου στο Λεόντιο (καφέ – εστιατόριο Λίθος).

-Την προσεχή Πέμπτη, 1η Ιουνίου στις 8:00 μμ, στον ημιόροφο του εκλογικού κέντρου, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη μετεκλογική συνάντηση εθελοντών του Kεντρικού διαμερίσματος Πάτρας και των Ειδικών Κομματικών Οργανώσεων.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.