Δήμος Πατρέων για την μαρίνα: Kάποιοι ”ανησύχησαν” ενώ ξέρουν ότι εγκρίνεται μελέτη

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Σε ανακοίνωση της δημοτικής αρχής αναφέρονται τα εξής:

Μόνο τυχαίο δεν είναι, ότι τη στιγμή που είναι σε γνώση των πάντων ότι τις επόμενες μέρες, θα γίνει από την Οικονομική Επιτροπή η έγκριση της μελέτης για τη Μαρίνα και θα ψηφισθούν οι όροι του διαγωνισμού για τη δημοπράτηση και ανάθεση της προμήθειας των νέων προβλητών, κάποιοι «ανησύχησαν»!

«Ανησύχησαν», λοιπόν και κάνουν ντόρο, αυτή την εβδομάδα, για τη Μαρίνα που για δεκαετίες δεν είχε καν άδεια.

Το ίδιο φαινόμενο είχε προκύψει με την πλατεία που βρίσκεται απέναντι από το νεκροταφείο στην Ανθούπολη. Μία βδομάδα πριν ξεκινήσουν τα έργα, κάποιοι «θυμήθηκαν» ότι υπάρχει πλατεία, όταν για δεκαετίες δεν είχε προχωρήσει ούτε η απαλλοτρίωση ούτε η μελέτη.

Τους λέμε να μην ανησυχούν. Αυτή η Δημοτική Αρχή, σε αντίθεση με τις προηγούμενες, προέβη σε αγώνα δρόμου, μέσα σε αντίξοο περιβάλλον, προκειμένου να ολοκληρωθούν όσο πιο γρήγορα γίνεται, οι μελέτες και όλες οι γραφειοκρατικές διαδικασίες για την αποκατάσταση της Μαρίνας μετά και τις ζημιές που προκλήθηκαν στα τέλη του 2021.

Το επόμενο διάστημα, σε συνέχεια του Νότιου Πάρκου, σε συνέχεια του Έλους της Αγυιάς, η Μαρίνα της Πάτρας θ’ αρχίσει ν’ αλλάζει όψη.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.