Η Αθηνά Τραχήλη επισκέφθηκε τη Διεύθυνση Κτηνιατρικής και Αγροτικής Ανάπτυξης

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Σε ανακοίνωση αναφέρεται:

Θερμή υποδοχή και εγκάρδιες ευχές για καλή επιτυχία στον αγώνα της εισέπραξε η υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Αθηνά Τραχήλη από ανθρώπους που τους γνωρίζει χρόνια στο πλαίσιο της επαγγελματικής τους συνεργασίας.

Συγκεκριμένα, το πρωί της Δευτέρας επισκέφθηκε την Γενική Διεύθυνση Περιφερειακής Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής, και επιμέρους τις Διευθύνσεις Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής όπου συνομίλησε με κτηνιάτρους και γεωπόνους

traxhlh_1.jpg

Η κα Τραχήλη ως κτηνίατρος και πρόεδρος του Πανελληνίου Κτηνιατρικού Συλλόγου, έχοντας παράλληλα διατελέσει μέλος του Δ.Σ. του ΓΕΩΤΕΕ, είναι γνώστης των προβλημάτων και των αναγκών τους και δεσμεύτηκε πως θα είναι στο πλευρό τους από όποια θέση, καταβάλλοντας όλες τις δυνάμεις της προς όφελος των συναδέλφων της και της κοινωνίας.

Η υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας συνεχίζει τις περιοδείες της σε όλο τον νομό και τις συναντήσεις με τον κόσμο στο πολιτικό της γραφείο όπου υποδέχεται τους πολίτες και αντλεί αισιόδοξα μηνύματα για την μεγάλη νίκη της γαλάζιας παράταξης την προσεχή Κυριακή.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.