Αχαΐα: Το σημερινό πρόγραμμα των περιοδειών του ΚΚΕ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Σε ανακοίνωση της Τομεακής Επιτροπής Αχαΐας του ΚΚΕ αναφέρεται:

Οι Κομματικές Οργανώσεις του Κόμματος και τις ΚΝΕ στην Αχαΐα, με αισιοδοξία και ορμή συνεχίζουν την πλατιά εξόρμηση στο λαό και τη νεολαία της περιοχής. Ήδη εξελίσσεται ένα πλούσιο πρόγραμμα δραστηριοτήτων, περιοδειών και εξορμήσεων το οποίο εμπλουτίζεται μέρα τη μέρα ώστε να φτάσει το κάλεσμα του ΚΚΕ σε κάθε γωνιά του Νομού μας, σε κάθε χώρο δουλειάς και γειτονιά.

Για να δυναμώσει ακόμα πιο πολύ η μοναδική λαϊκή αντιπολίτευση στην κυβέρνηση της ΝΔ, για να προκύψει ακόμη πιο ισχυρό ΚΚΕ ως το μόνο αντίπαλο δέος στην επόμενη αντιλαϊκή κυβέρνηση αλλά και απέναντι στο κοινό αντιλαϊκό πρόγραμμα των ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ.

Σε κλίμα μάχης, τις αμέσως επόμενες ημέρες, ανάμεσα στα άλλα, προγραμματίζονται ανοιχτές συσκέψεις συζητώντας το αποτέλεσμα, αλλά κυρίως πώς ακόμη περισσότεροι θα συμβάλουν με όλους τους τρόπους, ώστε από τις νέες κάλπες της 25ης Ιούνη να προκύψει ένα ακόμη πιο ισχυρό ΚΚΕ.

Συγκεκριμένα οι συσκέψεις – εκδηλώσεις που προγραμματίζονται:

Δευτέρα 29 Μάη

-10:30πμ, σύσκεψη-συζήτηση με τους εργαζόμενους στην καθαριότητα στην Ξερόλακα με ομιλητή τον Μιχάλη Αναστασίου, μέλος του ΓΠ Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ και αντιδήμαρχο Πατρέων.

-1:00μμ, στο μικρό Αμφιθέατρο του πρώην ΤΕΙ Πάτρας με ομιλητή τον Γιάννη Τεφάνη, μέλος του ΓΠ Δυτικής Ελλάδας και Γραμματέα της ΤΕ Πανεπιστημίου Πατρών.

-7:30μμ, η Κ.Ο. Παραλίας-Βραχνεΐκων-Μεσσάτιδας , στις παιδικές κατασκηνώσεις στα Ροΐτικα , με ομιλητές τον Διονύση Κλάδη, μέλος του ΓΠ Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ και την Ειρήνη Γκέστα, υποψήφια βουλευτή με το ΚΚΕ

-8:00μμ, η Κ.Ο. Αρκτικού Διαμερίσματος Πάτρας, στο εκλογικό κέντρο της Αγυιάς, με ομιλητή την Αναστασία Αγγελοπούλου, μέλος της ΤΕ Αχαΐας του ΚΚΕ και τον Γρηγόρη Συμεωνίδη, υποψήφιο βουλευτή με το ΚΚΕ.

-8:00μμ, η Κ.Ο.  Νοτίου Διαμερίσματος στο Στέκι των Εργατικών Κατοικιών Ταραμπούρα, με ομιλητή τον Σωτήρη Παρίση, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα χαιρετήσει η Χριστίνα Παναγογιαννοπούλου, υποψήφια βουλευτής με το ΚΚΕ.

-8:00μμ, η Κ.Ο.  Προσφυγικών στην πλατεία Ελευθερίας. Θα μιλήσει ο Θάνος Μπίμπας, μέλος του ΓΠ Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ και Γραμματέας της ΤΕ Αχαΐας και ο Δημήτρης Μαρμούτας υποψήφιος βουλευτής με το ΚΚΕ.

-8:00μμ, η Κ.Ο.  Ρίου στο Άνω Καστρίτσι στο καφενείο «Πικαντίλι» με ομιλήτρια την Γωγώ Γαλυφοπούλου, υποψήφια βουλευτή με το ΚΚΕ.

-9:00μμ, οι Κ.Ο. Δυτικής Αχαΐας θα πραγματοποιήσουν σύσκεψη-γλέντι. Θα μιλήσουν οι Δημήτρης Αγγελόπουλος, μέλος του ΓΠ Δυτικής Ελλάδας και υποψήφιος βουλευτής με το ΚΚΕ.

 

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.