Τσίπρας: Πάμε να δώσουμε μάχη για την ανατροπή συσχετισμών

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Αποφασίσαμε το επόμενο διάστημα να επανασυστήσουμε το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, είπε στη δήλωσή του ο Αλέξης Τσίπρας μετά την πρώτη συνεδρίαση της εκλογικής επιτροπής του κόμματος υπό την προεδρία του.

«Η σημερινή συγκρότηση και συνεδρίαση της νέας εκλογικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ είναι η χειροπιαστή απόδειξη ότι ακούμε το μήνυμα των Ελλήνων πολιτών».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε επίσης πως «κάνουμε ό,τι καλύτερο για να βελτιωθούμε» και τόνισε πως ο ΣΥΡΙΖΑ «βάζει τον πήχη ψηλά». Ο Αλέξης Τσίπρας μίλησε για στόχο «ανατροπής των συσχετισμών των εκλογών» της 21ης Μαΐου. Τόνισε επίσης πως έχει «πλήρη επίγνωση των δυσκολιών» αλλά και της ανάγκης «να αλλάξουμε εν κινήσει»

«Ο ελληνικός λαός ζητά απαντήσεις στα προβλήματα του, ζητά άμβλυνση των ανισοτήτων, ζητά δικαιοσύνη», είπε. Έστειλε ακόμα μήνυμα πως πρέπει «να επανασυστήσουμε τις θέσεις και προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την επόμενη τετραετία».Παράλληλα, έδωσε μία γεύση τη να περιμένουμε το επόμενο διάστημα. «Θα μιλήσουμε για τα μεγάλα ζητήματα και τις προτάσεις μας. Θα μιλήσουμε μεγαλύτερη σαφήνεια».

Ανέφερε επίσης πως «όλη η εκλογική επιτροπή θα συμβάλει σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια».

«Μπορούμε να έχουμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα», τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας και τόνισε πως πρέπει «να αποτρέψουμε μία παντοδυναμία μίας δεξιάς ανεξέλεγκτης που θα επιβάλει σαρωτικές αλλαγές».

Πρέπει «να αποτρέψουμε μία εφιαλτική προοπτική μίας παντοδύναμης δεξιάς», κατέληξε.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.