Τσαπανίδου σε Μητσοτάκη για Τέμπη: «Δεν δίστασε να επιτεθεί χυδαία ακόμα και στους γονείς των αδικοχαμένων παιδιών»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Για έλλειψη ενσυναίσθησης στο θέμα των Τεμπών κατηγόρησε τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Πόπη Τσαπανίδου. «Αδυνατεί να τους καταλάβει ακόμα και στον βαθύ πόνο που προκαλεί η απώλεια», σημείωσε η κ. Τσαπανίδου μετά τη συνέντευξη του κ. Μητσοτάκη στον ANT1.

«Σήμερα ο κ. Μητσοτάκης ξεπέρασε κάθε προηγούμενο», είπε η Πόπη Τσαπανίδου, προσθέτοντας ότι «δεν δίστασε να επιτεθεί χυδαία ακόμη και στους γονείς των αδικοχαμένων παιδιών στα Τέμπη, λέγοντας ότι δήθεν εργαλειοποιούν το δράμα τους με τη μήνυση που κατέθεσαν εναντίον του».

Η δήλωση της εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία:

«Ο κ. Μητσοτάκης απέδειξε και σήμερα ότι δεν νιώθει τους πολίτες. Αδυνατεί να τους καταλάβει ακόμα και στον βαθύ πόνο που προκαλεί η απώλεια. Που προκαλεί η τραγωδία. Σήμερα ο κ. Μητσοτάκης ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.

Δεν δίστασε να επιτεθεί χυδαία ακόμη και στους γονείς των αδικοχαμένων παιδιών στα Τέμπη λέγοντας ότι δήθεν εργαλειοποιούν το δράμα τους με την μήνυση που κατέθεσαν εναντίον του.

Αφού έκανε τα πάντα για να συγκαλύψει το έγκλημα στα Τέμπη. Αφού κατέβασε τον υπουργό των Τεμπών τον κ. Καραμανλή υποψήφιο στη Σέρρες σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Τώρα μπροστά στις αντιδράσεις των συγγενών των θυμάτων, δεν διστάζει να τα βάλει ακόμη και μαζί τους.

Δεν διστάζει πουθενά. Δεν ντρέπεται καθόλου. Δεν νιώθει.

Πρέπει να φύγει. Δεν μας αξίζει».

Νωρίτερα, μιλώντας στον ΑΝΤ1 και ερωτηθείς σχετικά με τις μηνύσεις κατά πολιτικών, του πρωθυπουργού αλλά και στελεχών του ελληνικού σιδηροδρομικού δικτύου από συγγενείς θυμάτων για το δυστύχημα των τρένων στα Τέμπη, ο κ. Μητσοτάκης είπε πως πρόκειται για «αδικαιολόγητες συμπεριφορές», ενώ παράλληλα είδε «εργαλειοποίηση»:

«Λυπάμαι που το ζήτημα αυτό εργαλειοποιείται με τέτοιο τρόπο λίγες μέρες πριν τις εκλογές. Πιστεύω ότι ο δικαιολογημένος θυμός των συγγενών των θυμάτων δεν δικαιολογεί τέτοιου είδους συμπεριφορές».

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.