Ρ. Σβίγκου: Θα διεκδικήσουμε κάθε ψήφο και κάθε πιθανότητα για να κερδίσουμε

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

«Είμαστε ένα κόμμα εξουσίας, η μεγάλη δύναμη της κυβερνώσας Αριστεράς και του προοδευτικού χώρου. Δεν είμαστε, ούτε ένα κόμμα διαμαρτυρίας, ούτε μια συμπληρωματική δύναμη της Δεξιάς», τόνισε η Γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Ράνια Σβίγκου, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΪ», προσθέτοντας ότι «ο στόχος μας είναι να διεκδικήσουμε κάθε ψήφο και κάθε πιθανότητα για να κερδίσουμε».

Υπογράμμισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ «κατανοεί το αρνητικό εκλογικό αποτέλεσμα, δεν κρύφτηκε πίσω από αυτό, ανέλαβε τις ευθύνες του και διορθώνει εν κινήσει αστοχίες που έγιναν την προηγούμενη περίοδο». Αναφερόμενη σε όσα θα διορθώσει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, η κ. Σβίγκου είπε ότι «ο στόχος μας είναι ν’ αναδείξουμε έναν καθαρό και ενιαίο λόγο και να πείσουμε τους πολίτες και εκείνους που δε μας ψήφισαν στις κάλπες της 21ης Μαΐου, ότι είμαστε εκείνη η δύναμη η οποία θα υπερασπιστεί τα λαϊκά και κοινωνικά συμφέροντα, τα δημόσια αγαθά, το κοινωνικό κράτος, που θα σταθεί στο πλευρό της κοινωνίας, απέναντι σε οποιαδήποτε μορφή παραβίασης των εργασιακών δικαιωμάτων». Αναρωτήθηκε δε «για τη στάση της ΝΔ απέναντι στις συστάσεις της Κομισιόν».

Ως προς την εικόνα του κόμματος, τόνισε ότι «θα αναδείξουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ένα πρόσωπο το οποίο θα εμπνέει εμπιστοσύνη και μαχητικότητα, για την υπεράσπιση των συμφερόντων της μεγάλης κοινωνικής πλειοψηφίας, καθώς και την προγραμματική μας πρόταση». Γιατί, όπως τόνισε, «δε μπορεί να υπάρχει καμία διαστρέβλωση των προγραμματικών μας θέσεων, όπως έγινε την προηγούμενη περίοδο από τη Νέα Δημοκρατία, η οποία εκμεταλλεύθηκε τη μιντιακή της υπεροπλία και τα δικά μας λάθη».

ΑΠΕ

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.