Σορός γυναίκας εντοπίστηκε στη μαρίνα της Γλυφάδας

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η σορός μιας γυναίκας εντοπίστηκε χθες τα ξημερώματα στη θαλάσσια περιοχή της Α’ μαρίνας Γλυφάδας.

Συγκεκριμένα ενημερώθηκε πρωινές ώρες της Δευτέρας, η Λιμενική Αρχή Σαρωνικού, για τον εντοπισμό σορού γυναικός στη θαλάσσια περιοχή της Α’ μαρίνας Γλυφάδας.

Η ανωτέρω σορός γυναίκας, ηλικίας περίπου 71 ετών και ελληνικής καταγωγής, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας ενώ πρόκειται να μεταφερθεί στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών για διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής. Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Σαρωνικού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής: «Ενημερώθηκε πρωινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Σαρωνικού, για την ύπαρξη σορού γυναίκας στην θαλάσσια περιοχή της Α’ μαρίνας Γλυφάδας.

Άμεσα, στην περιοχή μετέβησαν περιπολικό σκάφος Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. και στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, όπου ανέσυραν τη σορό σε οικεία προβλήτα. Πρόκειται για 71χρονη ημεδαπή.

Η ανωτέρω μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο “ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ” Βούλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας της Ιατρικής Σχολής Ε.Κ.Π.Α. για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Σαρωνικού».

https://www.zougla.gr/

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.