Σκύλος επιτέθηκε σε ανήλικο – Πατέρας προσπάθησε να το προστατεύσει και κατέληξε στο αυτόφωρο

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Πανικός επικράτησε το βράδυ του Σαββάτου στην πλατεία Ψαχνών στην Εύβοια, όταν ένα ανήλικο παιδί δέχτηκε επίθεση από έναν αδέσποτο σκύλο, με έναν πατέρα να καταλήγει στο αυτόφωρο όταν πήγε να το προστατεύσει.

Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 22:00 το βράδυ. Το αδέσποτο σκυλί περιφερόταν στην κεντρική πλατεία των Ψαχνών και επιτέθηκε σε ένα παιδάκι, το οποίο έπαιζε με συνομήλικά του παιδιά.

Ένας άνδρας, ο οποίος βρισκόταν στο ίδιο σημείο, έτρεξε άμεσα να απομακρύνει τον σκύλο, ώστε να προστατεύσει το παιδί, σύμφωνα με πληροφορίες του eviathema.gr.

Το σκυλί επιτέθηκε επειδή του έριχναν laser;

Ανήλικοι μαθητές λυκείου, θεωρώντας ότι ο άνδρας χτύπησε το ζώο κάλεσαν την αστυνομία, ενώ στο σημείο προκλήθηκε ένταση μεταξύ τους.

Αστυνομικοί του ΑΤ Διρφύων Μεσσαπίων έσπευσαν στο σημείο και συνέλαβαν τον άνδρα, τον οποίο και οδήγησαν στο Αστυνομικό Τμήμα, συνοδεία των ανηλίκων οι οποίοι προχώρησαν σε μήνυση εναντίον του, καταθέτοντας ότι χτύπησε τον σκύλο.

Ο άνδρας κρατήθηκε στο πλαίσιο του αυτοφώρου, ενώ αφέθηκε λίγο αργότερα μετά από προφορική εντολή εισαγγελέα.

Αυτόπτες μάρτυρες, πάντως, ανέφεραν στο eviathema.gr ότι λίγο πριν το περιστατικό, μαθητές έπαιζαν με laser στο σημείο, ρίχνοντας πάνω στο συγκεκριμένο σκυλί, με αποτέλεσμα εκείνο να πανικοβληθεί και να ακολουθήσει η επίθεση.

in.gr

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.