«Παιδί μου τι σου έκανα…»: Συντετριμμένος ο πατέρας που παρέσυρε το 2,5 ετών κοριτσάκι του

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται ο πατέρας που τραυμάτισε με το αυτοκίνητο το 2,5 ετών κοριτσάκι του όταν έκανε όπισθεν χωρίς να αντιληφθεί ότι η μικρή βρισκόταν πίσω από αυτό.

Ο πατέρας βρέθηκε την Τετάρτη στο νοσοκομείο για να ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας του παιδιού και βγαίνοντας δεν σταμάτησε να κλαίει και να λέει: «Παιδί μου τι σου έκανα. Είσαι η ζωή μου όλη…»

Σύμφωνα με πληροφορίες του Alpha, το άτυχο κοριτσάκι κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο υπέστη ανακοπή και το επανέφεραν, ενώ η μητέρα του κοριτσιού βρίσκεται στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης, περιμένοντας το δεύτερο παιδί.

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος του 48χρονου πατέρα σχηματίστηκε δικογραφία για σωματικές βλάβες από αμέλεια. Ωστόσο, ανάλογα με την εξέλιξη της υγείας του παιδιού, η κατηγορία ενδεχομένως να αλλάξει.

«Εκανα πίσω με το αυτοκίνητο για να βγω από την αυλή. Δεν κατάλαβα ότι το παιδί βρισκόταν έξω εκείνη την ώρα, δεν το είδα», είχε πει στις πρώτες του δηλώσεις.

Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση του παιδιού

Την ίδια στιγμή το κοριτσάκι εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμένο με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του ΠΑΓΝΗ. Σύμφωνα με τον Διοικητή του νοσοκομείου Γιώργο Χαλκιαδάκη «το κοριτσάκι βρίσκεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση διασωληνωμένο στη ΜΕΘ Παίδων του νοσοκομείου. Σήμερα έγινε μία προσπάθεια μείωσης των φαρμάκων που του χορηγούνται και φαίνεται πως το παιδάκι αντιδρά και αυτό είναι θετικό».

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.