Η «ΝΙΚΗ» απαντά στον Βελόπουλο: Τα στοιχεία σου είναι τόσο γνήσια όσο τα «χειρόγραφα του Ιησού»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Σκληρή απάντηση στον Κυριάκο Βελόπουλο, ο οποίος υποστήριξε σε σημερινή ραδιοφωνική του συνέντευξη ότι η ΝΙΚΗ είναι «υποκομματίδιο», φτιαγμένο από τη Νέα Δημοκρατία για να ανακόψει την Ελληνική Λύση, δίνει το κόμμα του Δημήτρη Νατσιού, με ανακοίνωσή του, στην οποία μάλιστα χαρακτηρίζει τα στοιχεία που επικαλέστηκε ο κ. Βελόπουλος τόσο γνήσια… όσο τα «χειρόγραφα του Ιησού».

Το κόμμα ΝΙΚΗ παραπέμπει μάλιστα στον αδερφό του κ. Βελόπουλου, Δημήτρη Βενιέρη, που εξελέγη βουλευτής με τη ΝΔ στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου, όπως λέει, να επιβεβαιώσει στον επικεφαλής της Ελληνικής Λύσης ότι το κόμμα Νατσιού δεν έχει κανέναν σκοπό να συνεργαστεί με τη ΝΔ.

«Ο κ. Κυριάκος Βελόπουλος, σε εκπομπή του κ. Χατζηνικολάου σήμερα 23 Μαΐου, καταφέρθηκε εναντίον της ΝΙΚΗΣ, την οποία αποκάλεσε “υποκομματίδιο”, φτιαγμένο από τη Νέα Δημοκρατία για να ανακόψει την Ελληνική Λύση, και μάλιστα επικαλέστηκε ότι “έχει και στοιχεία”. Κάκιστη η επιλογή του κ. Βελόπουλου να υποβαθμίσει την δημοκρατική γνώμη 172.000 Ελλήνων, οι οποίοι γνωρίζουν σαφώς τις επανειλημμένες και ξεκάθαρες δημόσιες δηλώσεις μας, ότι η ΝΙΚΗ θεωρεί τη Νέα Δημοκρατία καταστροφική για την Ελλάδα και δεν πρόκειται επ’ουδενί λόγω να συνεργαστεί μαζί της. Θα το επιβεβαιώσει στον ίδιο τον κ. Βελόπουλο και ο κατά σάρκα αδελφός του, ο εκλεγείς βουλευτής Θεσσαλονίκης της ΝΔ κ. Δημήτρης Βενιέρης-Βελόπουλος» αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της ΝΙΚΗΣ

Και προσθέτει, μεταξύ άλλων: «Καλούμε τον κ. Βελόπουλο να φέρει στη δημοσιότητα τα «στοιχεία» του, τα οποία είμαστε βέβαιοι ότι συναγωνίζονται σε γνησιότητα τα «χειρόγραφα του Ιησού» που εμπορευόταν από το τηλεκατάστημά του. Ενδεχομένως τα “στοιχεία” να συναγωνίζονται σε γνησιότητα και το υποκοριστικό “Φραγκούλης”, με το οποίο βάπτισε τον τότε υποψήφιο (και νυν Ευρωβουλευτή) Εμμανουήλ Φράγκο, ώστε ο ανύποπτος πολίτης να πιστέψει ότι τάχα μαζί του συστρατεύθηκε ο γνωστός απόστρατος στρατηγός κ. Φράγκος Φραγκούλης».

«Δεν ξέρουμε τι να του ευχηθούμε. “Ο Ιησούς ή ο Δίας μαζί σου”; Η αλήθεια είναι ότι με το βιβλίο του “Ιησούς και Δίας”, μας έχει μπερδέψει για το ποιον ακριβώς έχει για θεό του. Σαφώς όμως, ένας άνθρωπος που διεκήρυττε δημοσίως ότι ο Ιησούς είναι νόθο παιδί Έλληνα στρατιώτη, δε μπορεί να αυτοτιτλοφορείται “ορθόδοξος”. Προτείνουμε στον κ. Βελόπουλο να επικεντρωθεί στην ανάπτυξη των δικών του θέσεων, αφήνοντας κατά μέρος την υπηρεσία του στα εκλογικά συμφέροντα της ΝΔ» τονίζει ακόμη, για να καταλήξει με την επωδό ότι, στις 25 Ιουνίου, «η Νίκη μπαίνει στη Βουλή και οι αλήθειες θα ακούγονται πεντακάθαρα».

Τι είχε δηλώσει νωρίτερα ο Βελόπουλος

«Μας σφήνωσαν και μια μαχαιριά στην πλάτη, έχω ετοιμάσει ολόκληρο φάκελο πώς κινήθηκε στη βόρεια Ελλάδα ένας κομήτης περίεργος που έφερε η ΝΔ, γιατί την βόλευε. Δεν θέλω να πω ούτε το όνομά της για έναν και μόνο λόγο, γιατί δεν θεωρώ ότι είναι κόμματα. Είναι κόμμα εναντίον της Ελληνικής Λύσης που στήθηκε από τη ΝΔ και έχω στοιχεία» δήλωσε νωρίτερα σήμερα, μιλώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου στον ραδιοφωνικό σταθμό Real, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος.

«Δεν μπορείς να προμοτάρεις κάποιον από το πουθενά τόσο πολύ. Η προβολή που έχουμε, είναι υποδεέστερη αυτών» υποστήριξε επίσης.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.