Μενίδι: Έδειραν ανήλικο για να του πάρουν 5 ευρώ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Αδίστακτη ομάδα ανηλίκων εγκλώβισε έναν 16χρονο στο Μενίδι, τον ανάγκασε να γονατίσει και τον χτύπησε, για να του πάρει ό,τι είχε πάνω του. Μετά την επίθεση, σοκαρισμένος ο ανήλικος, ανακάλυψε ότι όλα έγιναν για 5 ευρώ. Τόσο του πήραν τελικά…

«Έπεσα στα γόνατα, τους είπα ότι δεν χρειάζεται, μου είπαν να βγάλω το μπουφάν μου, τους είπα και πάλι ότι δεν χρειάζεται και μετά ξεκίνησαν να με βαρούν. Μόλις έβαλα το χέρι μου στην τσέπη μου, για να δω αν με έκλεψαν, κατάλαβα ότι μου είχαν πάρει πέντε ευρώ σε ψιλά» είπε ο 16χρονος που δέχθηκε την επίθεση, μιλώντας στο Open.

Όσο για τους δράστες, μετά την επίθεση εξαφανίστηκαν ενώ το 16χρονο θύμα πήγε σε κοντινό κατάστημα  για να ζητήσει βοήθεια.

«Αν δεν πέρναγε ένας περαστικός από εκεί πέρα, δύσκολα θα είχαν σταματήσει και πολύ εύκολα θα ήμουν αυτήν την ώρα στο νοσοκομείο» είπε ο ανήλικος.

«Με πήραν τηλέφωνο από ένα μαγαζί πάνω στο Ίλιον και μού είπε μία γυναίκα ότι ο γιος μου έχει χτυπηθεί από κάποια άλλα παιδιά και τον κυνήγησαν» είπε ο πατέρας του παιδιού, που δε μπορεί ακόμα να πιστέψει αυτό που έγινε.

πηγή

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.