Λαμπάδιασε εν κινήσει αυτοκίνητο με μητέρα και παιδιά

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Απρόσμενη τροπή πήρε το ταξίδι από Αθήνα για Θεσσαλονίκη, για μια μητέρα με τα δύο παιδιά της, όταν περνούσαν από τα όρια των νομών Φθιώτιδας – Βοιωτίας και συγκεκριμένα λίγο μετά το Κάστρο και στην ανηφόρα προς Μαρτίνο.

Το αυτοκίνητό τους, πιθανότατα λόγω βραχυκυκλώματος, πήρε φωτιά και μέσα σε λίγα λεπτά κάηκε ολοσχερώς σύμφωνα με το LamiaNow.

Όταν η οδηγός είδε να βγαίνουν καπνοί από την μηχανή, έβγαλε τα παιδιά από το αυτοκίνητο και απομακρύνθηκε. Εκείνη τη στιγμή περνούσε από το σημείο ένας Λαμιώτης επαγγελματίας ο οποίος σταμάτησε για να βοηθήσει.

«Πήρα τον πυροσβεστήρα από το αυτοκίνητο μου και προσπάθησα να σβήσω την φωτιά που μόλις είχε ξεκινήσει. Μέσα σε λίγες στιγμές το αυτοκίνητο και παρά την προσπάθεια μου, είχε τυλιχθεί στις φλόγες και παρότι σταμάτησα άλλα δύο αυτοκίνητα προκειμένου να βρω έξτρα πυροσβεστήρες για να χρησιμοποιήσω.

Το θερμικό φορτίο ήταν τεράστιο. Δυστυχώς και παρότι άμεσα καλέσαμε την πυροσβεστική το Ι.Χ τυλίχθηκε εξ’ ολοκλήρου στις φλόγες και καταστράφηκε πριν η τελευταία φτάσει στο σημείο. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να βγάλουμε από το όχημα και τα προσωπικά αντικείμενα των επιβατών. Ευτυχώς τόσο η γυναίκα όσο και τα δύο της παιδιά, είναι καλά στην υγεία τους» είπε.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του συμβάντος κάνει η Τροχαία και η Πυροσβεστική.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.