Φρίκη στη Σαρωνίδα: Χειροπέδες σε 35χρονο για βιασμό 17χρονης και revenge porn

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ένας 35χρονος, κατηγορούμενος για τον βιασμό ανήλικης στη Σαρωνίδα και ο οποίος φέρεται να απειλούσε το κορίτσι με revenge porn.

Η 17χρονη έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης, και όταν προσπάθησε να χωρίσει, είδε τον βιαστή της να τη διαπομπεύει μοιράζοντας σε φίλο του τις γυμνές της φωτογραφίες της.

Fullscreen
(f)

Πρόκειται για μερικές από τις σοκαριστικές καταγγελίες του 17χρονου κοριτσιού από τη Σαρωνίδα, στους παιδοψυχολόγους της Αστυνομίας. Η ανήλικη βίωσε την απόλυτη φρίκη, όταν είδε την σχέση που διατηρούσε με έναν 35χρονο άνδρα να μετατρέπεται σε εφιάλτη.

Ο δράστης, σε βάρος του οποίου είχε εκδοθεί ένταλμα για βιασμό, εκδικητική πορνογραφία, απειλή, εξύβριση, σωματική βλάβη και παράβαση της νομοθεσίας περί ενδοοικογενειακής βίας, εντοπίστηκε και συνελήφθη από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Σαρωνικού, το πρωί της Δευτέρας.

Ο 35χρονος βίαζε την ανήλικη και έστελνε γυμνές φωτογραφίες της σε τρίτο πρόσωπο
Σύμφωνα με τα όσα περιέγραψε η ανήλικη στους αστυνομικούς, διατηρούσε προσωπική σχέση με τον κατηγορούμενο από το 2021, όταν ήταν μόλις 15 ετών! Ο 35χρονος, φέρεται να εκμεταλλεύτηκε σεξουαλικά το κορίτσι προβαίνοντας σε γενετήσιες πράξεις χωρίς τη συναίνεσή της. Όταν εκείνη αποφάσισε να δώσει τέλος στον Γολγοθά που βίωνε, είδε τον 35χρονο να την εκδικείται, στέλνοντας σε φιλικό του πρόσωπο διαδικτυακά γυμνές φωτογραφίες της.

Συνελήφθη στον Ασπρόπυργο ο 35χρονος παιδοβιαστής
Σε κατάσταση σοκ, η 17χρονη εκμυστηρεύτηκε στους οικείους της, όσα είχαν συμβεί και προχώρησε άμεσα σε καταγγελία στην αστυνομία. Αφού πιστοποιήθηκε η αρρωστημένη δράση του άντρα, εκδόθηκε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης και εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς στον τόπο εργασίας του, στον Ασπρόπυργο.

Τι εξετάζουν οι Αρχές -Στο μικροσκόπιο κινητό τηλέφωνο και laptops
Πλέον οι έρευνες των αρχών, μεταφέρονται στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, όπου εξετάζονται τα πειστήρια που εντοπίστηκαν στο σπίτι του 35χρονου, σε μια προσπάθεια να διαπιστωθεί εάν είχε προβεί και σε άλλες αντίστοιχες πράξεις με «ροζ» υλικό της 17χρονης.

Τα στελέχη της Ασφάλειας, αναμένεται να εξετάσουν αν δεν επρόκειτο για μεμονωμένο περιστατικό και ο συγκεκριμένος άνδρας είχε προσεγγίσει και άλλα ανήλικα κορίτσια με παρόμοιες προθέσεις. Από την κατοικία του κατηγορούμενου, έχουν κατασχεθεί μεταξύ άλλων 2 φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές, ένα κινητό τηλέφωνο, ένας εξωτερικός σκληρός δίσκος και μια μονάδα USB.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.