«Έλειψα μόνο για λίγες ώρες…»: Τι δηλώνει η μητέρα που άφησε μόνα τους στο σπίτι τα τρία ανήλικα παιδιά της

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Πρόκειται για δύο αγοράκια, και ένα κοριτσάκι. Το μικρότερο αγόρι είναι μάλιστα παραπληγικό και δεν μπορεί να αυτοεξυπηρετηθεί.

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Ηρακλείου στην Κρήτη με την μητέρα που άφησε για δύο ολόκληρες ημέρες τα τρία ανήλικα παιδιά της μόνα τους στο σπίτι.

Η ίδια μιλώντας στον Alpha, υποστήριξε ότι άφησε μόνο για λίγες ώρες τα παιδιά μόνα τους και εκείνη την ώρα πέρασε η Κοινωνική Υπηρεσία. Εξήγησε επίσης ότι ένα από τα παιδιά της απουσίαζε πολλές φορές από το σχολείο, καθώς δεν μπορούσε να ξυπνήσει το πρωί.

«Τα παιδιά πηγαίναν σχολείο κανονικά και εγώ απλά τις ώρες που έλειπαν τα παιδιά σχολείο είχα έρθει στο Ηράκλειο για να καθαρίσω το καινούριο μας σπίτι. Το παραπληγικό, όπως το αποκαλούν συνεχίζει να φωνάζει», δήλωσε αρχικά.

Αναφερόμενη στην κατάσταση που βρισκόταν το σπίτι δήλωσε: «Εγώ όταν έφυγα δεν ήταν έτσι. Το είχα αφήσει τέλειο το σπίτι γιατί τα παιδιά ήταν στο σχολείο. Από την πρώτη μέρα που ήρθα να καθαρίσω το σπίτι και υπέγραψα το συμφωνικό πήρα μαζί μου το παιδί που ήταν ΑΜΕΑ. Τα άλλα παιδιά τα είχα στείλει σχολείο και είχα το χρονικό περιθώριο. Μόνο λίγες ώρες έμειναν μόνα τους τα παιδιά».

Κλειδί ήταν το γεγονός ότι το παραπληγικό παιδί είχε γραφτεί σε ειδικό σχολείο, αλλά δεν πήγε ποτέ. «Δεν πήγε για μεταφορικούς λόγους. Εγώ δεν οδηγώ και ο πατέρας τους δεν είχε αμάξι», είπε η μητέρα.

Τους ισχυρισμούς της αντικρούει ωστόσο ο 11χρονος γιος της ο οποίος φέρεται να έχει πει… «Ήταν πολλές οι φορές που δεν είχαμε φαγητό στο σπίτι. Στο σχολείο δεν πηγαίναμε κάθε μέρα. Η μαμά δεν ξυπνούσε και έπρεπε να ταΐσω τον αδερφό μου».

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.